Çözüldü /pl de plugin hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DDooMPolicYY

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
DooMPolicY
1704577064557.png

1704576722701.png

fotoğraf ta gördüğünüz gibi bentobox un kendi içindeki pluginleri hatalı, çalışmıyor olarak gözüküyor paper son sürüm kullanıyorum bentobox ta aynı şekilde bentobox içinde herhangi bir ile elleme yapmadım bunu nasıl düzeltebilirim cevaplarınızı bekliyorum. İYİ FORUMLAR

Deneyebilecekleriniz:
- Minecraft sürümünüze uygun sürümü kurduğunuzdan emin olun.
- Başka bir destekleyici plugin (API) gerekip gerekmediğine bakın.
- Eğer sorun halen devam ediyor ise konsolda verilen hataya bakın ve buraya gönderin. Burada size yardımcı olacak insanlar vardır.

Birde lütfen böyle hatalarda bilgi fazla bilgi vermeden bir şey yapmamızı beklemeyin. Örneğin lastet.log, konsolda veren hatayı vb. şeyleride burada paylaşın yoksa yardımcı olamayız.

Deneyebilecekleriniz:
- Minecraft sürümünüze uygun sürümü kurduğunuzdan emin olun.
- Başka bir destekleyici plugin (API) gerekip gerekmediğine bakın.
- Eğer sorun halen devam ediyor ise konsolda verilen hataya bakın ve buraya gönderin. Burada size yardımcı olacak insanlar vardır.

Birde lütfen böyle hatalarda bilgi fazla bilgi vermeden bir şey yapmamızı beklemeyin. Örneğin lastet.log, konsolda veren hatayı vb. şeyleride burada paylaşın yoksa yardımcı olamayız.
Sorunu çözdüm belki benim yaşadığım sorunu yaşayan da olur vault yokmuş :) kırmızı gözüken plugin ler vault destekli sanırım vault u atınca düzeldi.

Merhabalar sorununuz çözüldüyse konuyu çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın. İyi günler dilerim.

İşaret attın fakat sizde gözükmüyor galiba mailler bile çözüldü olarak geliyor
Merhabalar sorununuz çözüldüyse konuyu çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın. İyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl