burhanaga09
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
MrMistry#5436
command /eco [<player>] [<text>] [<int>]:
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
if arg 3 is set:
if arg 2 is "give":
send player title "&3%arg-2%&eTL" with subtitle "&eHesabına Para Eklendi" for 3 seconds
eco give çalışmuşıyor artıkEklentisi gerektirir, iyi forumlarDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:command /eco [<player>] [<text>] [<int>]: trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: if arg 3 is set: if arg 2 is "give": send player title "&3%arg-2%&eTL" with subtitle "&eHesabına Para Eklendi" for 3 seconds
MrMistry#5436
reis ozaman şöyle bişi onu yapmak için para vermenin özel komudun oluşturmamız lazım onuda yapıp atayım hemeneco give çalışmuşıyor artık
MrMistry#5436
command /para [<player>] [<text>] [<int>]:
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
if arg 3 is set:
if arg 2 is "give":
send arg-1 title "&3%arg-3%&eTL" with subtitle "&eHesabına Para Eklendi" for 3 seconds
add arg-3 to arg-1 balance
maadenci
niye skrayfallEklentisi gerektirir, iyi forumlarDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:command /eco [<player>] [<text>] [<int>]: trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: if arg 3 is set: if arg 2 is "give": send player title "&3%arg-2%&eTL" with subtitle "&eHesabına Para Eklendi" for 3 seconds
Teraaofficiql
eklentilere tezek atıp bir alternatif vermeyenleri cidden sevmiyorum. Bildiğin daha iyi bir eklenti varsa söyle onu kullanalımniye skrayfall
maadenci
skRayFall yerine Skript kullanabilirsiniz. Skript’in içine entegre edilmiş özellikleri optimize edilmemiş eski addonlarda aramayın.eklentilere tezek atıp bir alternatif vermeyenleri cidden sevmiyorum. Bildiğin daha iyi bir eklenti varsa söyle onu kullanalım
send title "x" with subtitle "y" to player
Teraaofficiql
bunun için bir rehber yapmalısınız. Kim bilir şuana kadar optimize olmayan neler neler kullandıkskRayFall yerine Skript kullanabilirsiniz. Skript’in içine entegre edilmiş özellikleri optimize edilmemiş eski addonlarda aramayın.
JavaScript:send title "x" with subtitle "y" to player
Berat02#6167
Bir yerden öğrenmek zorunda değilsiniz. Kendin deneyerekte bulabilirsin.bunun için bir rehber yapmalısınız. Kim bilir şuana kadar optimize olmayan neler neler kullandık
Teraaofficiql
neyi deneyerek bulabilirim? SkRayFall'ın yaptığı şeyi Skriptin yaptığını bilmiyordum bile, bilsem silerdim çoktanBir yerden öğrenmek zorunda değilsiniz. Kendin deneyerekte bulabilirsin.
Ardy `#5203
Skript dökümanlarını içeren bir siteden kolayca aratarak bulabilirsiniz, diğer insanlar anadan doğma bilmiyor.neyi deneyerek bulabilirim? SkRayFall'ın yaptığı şeyi Skriptin yaptığını bilmiyordum bile, bilsem silerdim çoktan
Berat02#6167
neyi deneyerek bulabilirim? SkRayFall'ın yaptığı şeyi Skriptin yaptığını bilmiyordum bile, bilsem silerdim çoktan
send title "test" with subtitle "test" to playerBüyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!