Bulundu Para geldiğinde ekrana title mesaj gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burhanaga09

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
eco give komuduyla gelecek olan paraların sadece chatte gözükmesini değil title olarak gözükmesini istiyorum. Yapan arkadaşa teşekkür ederim vesselam. Sunucu 1.18.2

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklentisi gerektirir, iyi forumlar

Kod:
command /eco [<player>] [<text>] [<int>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                if arg 3 is set:
                    if arg 2 is "give":
                        send player title "&3%arg-2%&eTL" with subtitle "&eHesabına Para Eklendi" for 3 seconds

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                if arg 3 is set:
                    if arg 2 is "give":
                        send player title "&3%arg-2%&eTL" with subtitle "&eHesabına Para Eklendi" for 3 seconds
eco give çalışmuşıyor artık

Test etmedim emin değilim

/para {oyuncunick} {give} {miktar}

Kod:
command /para [<player>] [<text>] [<int>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                if arg 3 is set:
                    if arg 2 is "give":
                        send arg-1 title "&3%arg-3%&eTL" with subtitle "&eHesabına Para Eklendi" for 3 seconds
                        add arg-3 to arg-1 balance

Kod:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                if arg 3 is set:
                    if arg 2 is "give":
niye skrayfall

eklentilere tezek atıp bir alternatif vermeyenleri cidden sevmiyorum. Bildiğin daha iyi bir eklenti varsa söyle onu kullanalım
skRayFall yerine Skript kullanabilirsiniz. Skript’in içine entegre edilmiş özellikleri optimize edilmemiş eski addonlarda aramayın.
JavaScript:
send title "x" with subtitle "y" to player

skRayFall yerine Skript kullanabilirsiniz. Skript’in içine entegre edilmiş özellikleri optimize edilmemiş eski addonlarda aramayın.
JavaScript:
send title "x" with subtitle "y" to player
bunun için bir rehber yapmalısınız. Kim bilir şuana kadar optimize olmayan neler neler kullandık

Bir yerden öğrenmek zorunda değilsiniz. Kendin deneyerekte bulabilirsin.
neyi deneyerek bulabilirim? SkRayFall'ın yaptığı şeyi Skriptin yaptığını bilmiyordum bile, bilsem silerdim çoktan

neyi deneyerek bulabilirim? SkRayFall'ın yaptığı şeyi Skriptin yaptığını bilmiyordum bile, bilsem silerdim çoktan
Skript dökümanlarını içeren bir siteden kolayca aratarak bulabilirsiniz, diğer insanlar anadan doğma bilmiyor.

Java:
    @EventHandler
    public void changePlayerMoney(HoldingsUpdate e) {
        String accountName = e.getAccountName();
        Player player = Bukkit.getPlayer(accountName);
        player.sendTitle("§6PARA", "§eHesabınıza " + e.getAmount() + " tl para geldi.");
    }

send title "test" with subtitle "test" to player
kodunu akıla getirmenin zor bir şey olacağını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl