Bulundu Para geldiğinde ekrana title mesaj gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun için bir rehber yapmalısınız. Kim bilir şuana kadar optimize olmayan neler neler kullandık
Optimize olmaması ile alakası yok. Dosya kalabalığı yapar ve Skript'in hali hazırda sözdizimi mevcut. Öğrenmesi de oldukça kolay.
ezgif-4-18dd88eefb.gif

Asıl konuya gelecek olursak paranın değişip değişmediğini kontrol ederek sağlayacağız. Tabii ki Essentials kullandığınızı düşünerek böyle yaptım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
addonu gerekmektedir.
Java:
import:
  com.earth2me.essentials.api.Economy

on UserBalanceUpdateEvent:
  if "%event.getCause()%" is "COMMAND_ECO" or "COMMAND_PAY":
    if event.getNewBalance() - event.getOldBalance() > 0:
      send title "para geldi" with subtitle "gelen para: %event.getNewBalance() - event.getOldBalance()%" to event.getPlayer()

Optimize olmaması ile alakası yok. Dosya kalabalığı yapar ve Skript'in hali hazırda sözdizimi mevcut. Öğrenmesi de oldukça kolay.
Ekli dosyayı görüntüle 207146
Asıl konuya gelecek olursak paranın değişip değişmediğini kontrol ederek sağlayacağız. Tabii ki Essentials kullandığınızı düşünerek böyle yaptım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
addonu gerekmektedir.
Java:
import:

send title "para geldi" with subtitle "gelen para: %event.getNewBalance() - event.getOldBalance()%" to event.getPlayer()
Çok güzel yazılmış ve basitçe açıklanmış bir kod, ellerinize sağlık.

skRayFall yerine Skript kullanabilirsiniz. Skript’in içine entegre edilmiş özellikleri optimize edilmemiş eski addonlarda aramayın.
JavaScript:
send title "x" with subtitle "y" to player
onu bende biliyorum fakat aklımdan çıkmış zaten sınava hazırlandığımdan pek ilgilenmedim şuanda yeni kalktım bilmeyenler için ya siz ya ben veya başkası bir rehber yapsa iyi olacak skriptte optimize ile alakalı.

ben her şeyi bilmiyorum fakat bildiklerimi söylerim eğer konu açarsam

Ekli dosyayı görüntüle 207146
addonu gerekmektedir.
Java:
import:

reis ellerine sağlık javadan anlamasamda hoş duruyo :D

@yunanmadenci merhaba arkadaşın yazdığı skript 1.18.2 sunucumda hata veriyor yardımcı olabilir misin? teşşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl