Skript Paylaşımı OTOMUTE | SKRİPT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı

Herkeze Merhaba Değerli Forum Bügün sizlere yapmış olduğum bir otomatik mute skripti eğer cok istek gelirse gelmiş halini yapıcam eğer işinize görerses ne mutlu bana simdi tantıma geçelim.

Ne İşe Yarar:

● Sunucuzda istenmeyen küfür,reklam,isim onu gibi durumlarda engelmek için yaptıgım bir skriptir
● Eğer sunucuda birisi küfür etti ona otomatik mute atar eğer rehber ityahcınız olmasa bunu kullanabilirsiniz
ÖNEMLİ:
● Bazı Kişler ücretsiz bir skripti alıp paralı olarak satıyorlar lütfen bunu yapmayın
Görseler:
Ekli dosyayı görüntüle 72607
Kod:
##################################################
#              MC - TR | xKralTRx                #
##################################################

on chat:
    if message is "com" or "net" or "org":
        cancel event
        send "&eKoruma &8» &7reklam yaptıgın ıcın mute yediniz."
        execute console command "/emute %player% 8m"
yaml destekli olsa daha güzel olabilirdi. Başarlılar Dilerim

Hiçbir işe yaramayacak scripte "başarılı, bi gici dinicim, hibir inlimi kilmiz" gibi laflar eden arkadaşları akla ve mantığa davet etmekteyim.
Sohbete mesaj atıldığında mesaj "com", "net" veya "org" mu diye bakıyor. Bakın içeriğinde bunlar var mı diye değil, mesaj bu mu diye bakıyor. Gelip "xx.batihost.com" yazana hiçbir şey yapmaz, "com" yazana yapar.
Bu nedir şimdi arkadaşım ya? Hepiniz mi haplanıp geliyorsunuz! Bunları yazınca da ban yiyoruz. Biraz akıl be!

Çok basit olmuş biraz geliştirebilirsin

eğer yapak dersen mute atmıyorsa gerçekten başarılı bir skript ve kesinlikle kullanacağım

aslında com net org yerine isteyenler bana göre keyubu, rabisu batihost gibi kelimeler yazabilir. hiç bir cümle içinde bunlar geçmez :) reklam dışında ben bu şekilde deniyecem

ben şöyle düzenledim

on chat:
if message is "keyubu" or "rabisu" or "batihost":
cancel event
send "&4&lHDO&f&lCraft &8» &7Reklam yasak dostum, 60 Dk Mute Atmak Zorundayım Sana."
execute console command "/emute %player% 60m"

Bu Tür Skriptler Forumda Zaten bir çok var başka şeylerde ekleyebilirsin

mesela kelimeleri oyun içinden ekleme gibi vs.

ben şöyle düzenledim

on chat:
if message is "keyubu" or "rabisu" or "batihost":
cancel event
send "&4&lHDO&f&lCraft &8» &7Reklam yasak dostum, 60 Dk Mute Atmak Zorundayım Sana."
execute console command "/emute %player% 60m"
hakan abım xKralTRx hesabım abi senı ıcın skript yarın cok guzel seyde tamlıycam ve gelımıs halını sunucam <3

Güzel efsane bayıldım muhteşemm :D cidden şaka bi yana efsane otosustur lardan birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl