Eren Kan
❥ 1965 | Yeşil Siyah Şanlı Sakarya ❦
- Elmaslar
- 53
- Minecraft
- zErenYT
Discord:
Eren#8567
Eren#8567
Emre Ata Türk#2807
yaml destekli olsa daha güzel olabilirdi. Başarlılar DilerimHerkeze Merhaba Değerli Forum Bügün sizlere yapmış olduğum bir otomatik mute skripti eğer cok istek gelirse gelmiş halini yapıcam eğer işinize görerses ne mutlu bana simdi tantıma geçelim.
Ne İşe Yarar:
● Sunucuzda istenmeyen küfür,reklam,isim onu gibi durumlarda engelmek için yaptıgım bir skriptir
● Eğer sunucuda birisi küfür etti ona otomatik mute atar eğer rehber ityahcınız olmasa bunu kullanabilirsiniz
ÖNEMLİ:
● Bazı Kişler ücretsiz bir skripti alıp paralı olarak satıyorlar lütfen bunu yapmayın
Görseler:
Ekli dosyayı görüntüle 72607
Kod:################################################## # MC - TR | xKralTRx # ################################################## on chat: if message is "com" or "net" or "org": cancel event send "&eKoruma &8» &7reklam yaptıgın ıcın mute yediniz." execute console command "/emute %player% 8m"
Kardan İsmail#0130
7Twilightx#7777
! metemoii#9257
hakan abım xKralTRx hesabım abi senı ıcın skript yarın cok guzel seyde tamlıycam ve gelımıs halını sunucam <3ben şöyle düzenledim
on chat:
if message is "keyubu" or "rabisu" or "batihost":
cancel event
send "&4&lHDO&f&lCraft &8» &7Reklam yasak dostum, 60 Dk Mute Atmak Zorundayım Sana."
execute console command "/emute %player% 60m"
Yusuf Emir ~ (bicker) #3303
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!