Skript Paylaşımı OTOMUTE | SKRİPT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKralTRx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
18
Minecraft
xBerexYT

Discord:

xKralTRx#8681

Herkeze Merhaba Değerli Forum Bügün sizlere yapmış olduğum bir otomatik mute skripti eğer cok istek gelirse gelmiş halini yapıcam eğer işinize görerses ne mutlu bana simdi tantıma geçelim.

Ne İşe Yarar:

● Sunucuzda istenmeyen küfür,reklam,isim onu gibi durumlarda engelmek için yaptıgım bir skriptir
● Eğer sunucuda birisi küfür etti ona otomatik mute atar eğer rehber ityahcınız olmasa bunu kullanabilirsiniz
ÖNEMLİ:
● Bazı Kişler ücretsiz bir skripti alıp paralı olarak satıyorlar lütfen bunu yapmayın
Görseler:
72607

Kod:
##################################################
#              MC - TR | xKralTRx                #
##################################################

on chat:
    if message is "com" or "net" or "org":
        cancel event
        send "&eKoruma &8» &7reklam yaptıgın ıcın mute yediniz."
        execute console command "/emute %player% 8m"

asdasdasdcomasdasfasf yazınca yine mute yiyor sanırım.

Otomatik susturma Skriptinizi çok beğendim. Fakat en önemli noktası bu ibareleri içeren kelimeler içerisinde susturma atıyor mu? Eğer atıyorsa bu Skriptin gerçekten hiç bir anlamı kalmaz. Gün içerisinde bir çok gereksiz susturulma atar. Bu gece bu Skripti sunucumda kesinlikle deneyeceğim.

asdasdasdcomasdasfasf yazınca yine mute yiyor sanırım.

Otomatik susturma Skriptinizi çok beğendim. Fakat en önemli noktası bu ibareleri içeren kelimeler içerisinde susturma atıyor mu? Eğer atıyorsa bu Skriptin gerçekten hiç bir anlamı kalmaz. Gün içerisinde bir çok gereksiz susturulma atar. Bu gece bu Skripti sunucumda kesinlikle deneyeceğim.
teşekür ederim yorumun ıcın mesle kocom yazıdıgında mute atmıyor eger com yazarsa atıyor ıstersen test ederbılrısın

Eğer gerçekten dediğiniz gibi ise bu olay gerçekten çok süpermiş. Bunu sunucumuzda kullanmak çok isterim :)
ne mutlu bana :d güle güle kullan eğer cok istek gelırse gelişmis halını sıze sunmak ısterım <3

Eğer kurufasulyepilav.com yazarsa oluyormu bana sadece com yazarsa mute yer gibi geldi

çünkü mesaj "com" sa 8dk mute at olarak ayarlanmış bence içinde com içeren mesajlara mute atmayacaktir.

Eğer kurufasulyepilav.com yazarsa oluyormu bana sadece com yazarsa mute yer gibi geldi

çünkü mesaj "com" sa 8dk mute at olarak ayarlanmış bence içinde com içeren mesajlara mute atmayacaktir.
evt öyle ama onu ıcın rehber olması lazım serverda ama iş görür sizin ama eger www eklersen

evt öyle ama onu ıcın rehber olması lazım serverda ama iş görür sizin ama eger www eklersen
ama öyle olsa kocum da k{oc}um var bunu küfür olarka algılar ve mute yer o yuzden ama tabi cok istek gelırse bunu daha gelmıs halını yaparım

işe yarar bence güzelmiş

Son düzenleme:
Berbat bir mantığı var. Mesaj sadece com net vesaire olunca susturur ve susturma işlemini başka bir plugine yaptırıyorsunuz bu da skripti süper gereksiz yapıyor. Geliştirip yeniden paylaşırsanız seviniriz

Skript güzel ama forumda bu tarz skriptlerden tonlarca var görmekten artık gözlerim ağrıdı omg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl