Olympos Tasarım | Animasyonlu Konu Tasarımları | Thurster & Wolces

Olympos Team

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
10
try_1.gif

Gerçek şudur ki, konu kaliteye gelince, bütün oylar müşterinin elindedir.

IMG-20190918-WA0010.jpg

IMG-20190918-WA0012.jpg

IMG-20190918-WA0013.jpg

IMG-20190918-WA0009.jpg

IMG-20190918-WA0014.jpg

IMG-20190918-WA0015.jpg

IMG-20190918-WA0011.jpg

RRg5un.gif

RRgzHR.gif

Rujbjf.gif

Thurster & Wolces

~Tasarımda Renk Değişimi Mevcuttur~

FİYAT: 34 TL 99 Kuruş

İletişim Adreslerimiz

Thurster#6604

Wolces#5007

Son düzenleme:
ne diyeceğimi bilemedim, ve bu fiyata da şaşırdım wut

İki kişi birleşip, bunu mu yaptınız? Çok beğenemedim şahsen, bu fiyata çook daha iyi tasarımlar mevcut.

Animasyonun efendileri geldi :)

Ekipçe yorumunuzun trol mu dalga mı yoksa övgü mü olsuğunu anlayamadık. acaba biraz açar mısınız?
fazla iyi yani bu fiyatta çok düşük bende anlamadım zaten şaşırdım şaka mı diye

İki kişi birleşip, bunu mu yaptınız? Çok beğenemedim şahsen, bu fiyata çook daha iyi tasarımlar mevcut.
beğendiğin bir tasarımı gösterir misin? tabi öyle bir şey varsa ayrıca 2 kişi birleşme denilen sadece animasyon eklememdir.

teşekkürler template olduğundan ve biraz tanınma maksadı içerdiğinden böyle oldu
templete olsa da templete'i yapanında sizinde elinize sağlık :) mavileri görünce biraz huzur geldi sevindim .-.

templete olsa da templete'i yapanında sizinde elinize sağlık :) mavileri görünce biraz huzur geldi sevindim .-.
ve bu arada template derken kendi hazırlamış olduğumuz tasarım anlamında kunlandım dışardan alınmamış kendimiz satış için hazırladık hazır almadık yanlış anlaşılmasın

Öncelikle Beğendiğiniz İçin Teşekkürler.Tasarım Thurster tarafıdnan tasarlanmıştır.Yani Template değildir.Arkadaşımız Başka Bir şeyi kastetmiştir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl