Olympos Team
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 10
portlek#5502
EmirhanSHN#9040
İninalda minimum 2₺ atıldığı için adama 37₺ atarsan 2.01 krşunu verirler.1 kuruşu geri iade ediyomusun
Wolces#5007
Ekipçe yorumunuzun trol mu dalga mı yoksa övgü mü olsuğunu anlayamadık. acaba biraz açar mısınız?ne diyeceğimi bilemedim, ve bu fiyata da şaşırdım wut
Ali beye sorabilirsiniz.Ekipçe yorumunuzun trol mu dalga mı yoksa övgü mü olsuğunu anlayamadık. acaba biraz açar mısınız?
portlek#5502
fazla iyi yani bu fiyatta çok düşük bende anlamadım zaten şaşırdım şaka mı diyeEkipçe yorumunuzun trol mu dalga mı yoksa övgü mü olsuğunu anlayamadık. acaba biraz açar mısınız?
Wolces#5007
beğendiğin bir tasarımı gösterir misin? tabi öyle bir şey varsa ayrıca 2 kişi birleşme denilen sadece animasyon eklememdir.İki kişi birleşip, bunu mu yaptınız? Çok beğenemedim şahsen, bu fiyata çook daha iyi tasarımlar mevcut.
Wolces#5007
teşekkürler template olduğundan ve biraz tanınma maksadı içerdiğinden böyle oldufazla iyi yani bu fiyatta çok düşük bende anlamadım zaten şaşırdım şaka mı diye
portlek#5502
templete olsa da templete'i yapanında sizinde elinize sağlık :) mavileri görünce biraz huzur geldi sevindim .-.teşekkürler template olduğundan ve biraz tanınma maksadı içerdiğinden böyle oldu
Wolces#5007
:) beğendiğinize sevindiktemplete olsa da templete'i yapanında sizinde elinize sağlık :) mavileri görünce biraz huzur geldi sevindim .-.
Wolces#5007
ve bu arada template derken kendi hazırlamış olduğumuz tasarım anlamında kunlandım dışardan alınmamış kendimiz satış için hazırladık hazır almadık yanlış anlaşılmasıntemplete olsa da templete'i yapanında sizinde elinize sağlık :) mavileri görünce biraz huzur geldi sevindim .-.
Öncelikle Beğendiğiniz İçin Teşekkürler.Tasarım Thurster tarafıdnan tasarlanmıştır.Yani Template değildir.Arkadaşımız Başka Bir şeyi kastetmiştir.templete olsa da templete'i yapanında sizinde elinize sağlık :) mavileri görünce biraz huzur geldi sevindim .-.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!