U
Unknownloce
Ziyaretçi
nasıl kuruyoruz ve ya kurma işlemi var mıconconcraft hiç oynamadım ama güzel bence :)
paketi yapan kişiye sormak varken bana niye soruyorsun.nasıl kuruyoruz ve ya kurma işlemi var mı
bana yardım edebilirmisiniz bende null hatasını veriyorBende sorunsuz çalışıyor , eğer sizde hata veriyorsa internette küçük bir araştırma ile Newİtems'i bulabilirsiniz.
Abi İtemleri Nasil Alicam O Eklediğin İtemleri Cevaplarsan sevinirim.[DOUBLEPOST=1497356096,1497356039][/DOUBLEPOST]FTP Bilgilerini alıp , FileZilla adlı programla FTP Bilgileri doğrultusunda bağlanmanız gerekmektedir. Bağlandıktan sonra Plugins adlı bölüme eklentileri gönderiniz , gönderdikten sonra sunucunuzu gönül rahatlığı ile çalıştırabilirsiniz.
Abi İtemleri Nasil Alicam O Eklediğin İtemleri Cevaplarsan sevinirim.FTP Bilgilerini alıp , FileZilla adlı programla FTP Bilgileri doğrultusunda bağlanmanız gerekmektedir. Bağlandıktan sonra Plugins adlı bölüme eklentileri gönderiniz , gönderdikten sonra sunucunuzu gönül rahatlığı ile çalıştırabilirsiniz.
Celil#3997
bende çalışmıyor newitems plugini napmam lazım ?-> /ni yazıp ondan sonra ordaki kateogorilerden örneğin yemekler için foods kateogorisine gelip ordaki yemeklerden birini seçin nasıl yapılacağı önünüze gelecektir.
size zahmet olursa bu işlerden pek anlamıyorum link atarmısınız ?[DOUBLEPOST=1497356701,1497356670][/DOUBLEPOST]1.10.2 veya 1.10 Spigot sürümünü kullanınız.
size zahmet olmazsa bu işlerden pek anlamıyorum link atarmısınız ?1.10.2 veya 1.10 Spigot sürümünü kullanınız.
Celil#3997
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!