Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pluginle gelen itemleri nasıl yapıcaz[DOUBLEPOST=1496725050,1496725014][/DOUBLEPOST]pluginle gelen itemleri nasıl yapıcaz

pluginlerin nasıl çalıştığında dair komutlarla birlikte yazarmısınız ?

Hata olayları için arkadaşlar artık 1.10.2 spigot sürümünü kullanın her şey gayet güzel çalışır , texturelerde gözükür , newitems çalışır ve sunucu çökmez.

Yeni eşyaların nasıl yapıldığını öğrenmek için /ni komudunu kullanın , bunuda çok soran olmuş cevaplıyayım dedim.

.

Son düzenleme:
texture pack nerde

Textur Göstermiyor :(

Abi bu otomotik köy olusturma olmuyor diyorki
schematic concon does not exist[DOUBLEPOST=1496936366,1496936317][/DOUBLEPOST]Abi bu otomotik köy olusturma olmuyor diyorki
schematic concon does not exist

efsane beyler yükleyip oynayacağım
ama bukkit mi spigot mu ve sürüm kaç lütfen yazın

bende dowloading eror texture diyor

Çalışmıyor yardım eder misin skypeden

Helal Olsun[DOUBLEPOST=1497129458,1497129366][/DOUBLEPOST]Helal Olsun

Hangi eklentinin çalışmadığını ve kullandığınız spigot veya bukkit sürümünü buraya yazarsanız sizle ilgilenebilirim.
merhaba nasıl kurabilirim
1.11.2 serveromat sitesine plugini nasıl yükleyebilirim[DOUBLEPOST=1497168268,1497168176][/DOUBLEPOST]Nasıl kurucam
bilmiyorum serveromat sitesi üzerinden bir sw m var nasıl ekliyycem

FTP Bilgilerini alıp , FileZilla adlı programla FTP Bilgileri doğrultusunda bağlanmanız gerekmektedir. Bağlandıktan sonra Plugins adlı bölüme eklentileri gönderiniz , gönderdikten sonra sunucunuzu gönül rahatlığı ile çalıştırabilirsiniz.

BU DOSYALARI NE YAPACAĞIZ[DOUBLEPOST=1497175141,1497175109][/DOUBLEPOST]VE NASIL KULLANACAĞIZ
MOD PACK GİBİ ACABA AÇIKLARMISIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl