Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga spigot mu bukkitmi ya bana kurulum dosyası versene[DOUBLEPOST=1497212288,1497212157][/DOUBLEPOST]aga spigot mu bukkitmi ya bana kurulum dosyası versene

Nitrado serverinda rar da istiyorum sanırım. Ya nolur yardım edin
Çalışmıyor !!! =(

V2 Bekliyoruz İçinden 3 İstek İstiyorum ! Essentials Ve Ona Benzer Pluginlerin yüklenip türkcelstırılmesi Kazı Kazan Skripti Gibi Oan benzer suncu skriptleri ve ConCon Özel map Ama v1 bile çok işe yarar olmuş Teşekürler NoCryTEAM

mao yokda map atarmınız

FTP Bilgilerini alıp , FileZilla adlı programla FTP Bilgileri doğrultusunda bağlanmanız gerekmektedir. Bağlandıktan sonra Plugins adlı bölüme eklentileri gönderiniz , gönderdikten sonra sunucunuzu gönül rahatlığı ile çalıştırabilirsiniz.
Abi İtemleri Nasil Alicam O Eklediğin İtemleri Cevaplarsan sevinirim.[DOUBLEPOST=1497356096,1497356039][/DOUBLEPOST]
FTP Bilgilerini alıp , FileZilla adlı programla FTP Bilgileri doğrultusunda bağlanmanız gerekmektedir. Bağlandıktan sonra Plugins adlı bölüme eklentileri gönderiniz , gönderdikten sonra sunucunuzu gönül rahatlığı ile çalıştırabilirsiniz.
Abi İtemleri Nasil Alicam O Eklediğin İtemleri Cevaplarsan sevinirim.

-> /ni yazıp ondan sonra ordaki kateogorilerden örneğin yemekler için foods kateogorisine gelip ordaki yemeklerden birini seçin nasıl yapılacağı önünüze gelecektir.

-> /ni yazıp ondan sonra ordaki kateogorilerden örneğin yemekler için foods kateogorisine gelip ordaki yemeklerden birini seçin nasıl yapılacağı önünüze gelecektir.
bende çalışmıyor newitems plugini napmam lazım ?

1.10.2 veya 1.10 Spigot sürümünü kullanınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl