Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 10136
Merhaba arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konuyu bir nedenden dolayı kaldırdım. Şimdi tekrardan açıyorum.
Gündemimizin trendi olan ConconCraft'ın plugin paketini bir çok arkadaşımız istiyordu. Bugün sizler için bu paketi yapıp paylaşıyorum.
ConconCraft'ı çok izlemediğimden eksik varmı bilmiyorum , sadece bildiğim eklentileri ekledim. Eksikleri belirtmeyi unutmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 10139
Ekli dosyayı görüntüle 10137

Ekli dosyayı görüntüle 10146
Ekli dosyayı görüntüle 10138
(Otomatik köy oluşturabilirsiniz! //schematic load concon komudunu girdikten sonra //paste komudunu giriniz olduğunuz yerede köy oluşacaktır.)
Ekli dosyayı görüntüle 10140
(Domates , hamburger vs. yeni eşyalar)
Ekli dosyayı görüntüle 10142
(Animasyonlu Kasalar)
Ekli dosyayı görüntüle 10143
(Merdivenlere oturabilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 10144
(Polis vs. NPC ekliyebilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 10145
(Conconcrafttaki market sisteminin aynısı , işlevleride aynı çalışır.)
Ekli dosyayı görüntüle 10141
(Not aşağıdakilerin hepsine indirmeniz gerekmiyor , hangi indirme sitesini seviyorsunuz ona göre birinden indirin çok soran olmuş.)

1.>
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2.>
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3.>

4.>

5.>

6.>

7.>

8.>

9.>

10.>

Virüs Taraması :

Bişey söyliyeceğim ben ordaki yemekleri nasıl yapıcam ve nasıl alıcam ?
hızla cevaplarsanız sevinirim[DOUBLEPOST=1496424618,1496424216][/DOUBLEPOST]
ReasourcePackApi (yazamamış olabilirim) eklentisi sayesinde girerken otomatik texture ekliyor.
Abi sana bişey söylicem ben hepsini yaptım food bölümündekiler öyle güzel gözükmüyor sadece elmas çapa var nasıl düzelticem

Bişey söyliyeceğim ben ordaki yemekleri nasıl yapıcam ve nasıl alıcam ?
hızla cevaplarsanız sevinirim
kardeşim sen herşeyi sorunsuz yapmışsın lütfen kullandığın spigot sürümünü dosya.co dan atarmısın bende hep sorun çıkıyorda

abi lütfen yardım et birşeyler yazıyor servrei açtığımda (1.11.2snapshot) yazıyor öyle şeyler yazıyor yardım edermisin anlamadıysan concon serveri nasıl kurulur diye birşey yap[DOUBLEPOST=1496442776,1496442711][/DOUBLEPOST]abi lütfen yardım et birşeyler yazıyor servrei açtığımda (1.11.2snapshot) yazıyor öyle şeyler yazıyor yardım edermisin anlamadıysan concon serveri nasıl kurulur diye birşey yap

bu resourcepackapı 1.11 de çalışmıyor o çalısmayınca sunucuyu mecburen 1.10 yapıyoruz bu seferde hersey kotu oluyor kısıtlanıyor yanı fişek mesela 1.11 de çalısıyor ama biz 1.10 yapdıgımız ıcın bunu çalıstıramıyoruz bi cozum yolu bulursan sevınırım[DOUBLEPOST=1496468460,1496468401][/DOUBLEPOST]bu resourcepackapı 1.11 de çalışmıyor o çalısmayınca sunucuyu mecburen 1.10 yapıyoruz bu seferde hersey kotu oluyor kısıtlanıyor yanı fişek mesela 1.11 de çalısıyor ama biz 1.10 yapdıgımız ıcın bunu çalıstıramıyoruz bi cozum yolu bulursan sevınırım

new items çalışmıyor spigot 1.11.2

[HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS]
Ekli dosyayı görüntüle 10136
Merhaba arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konuyu bir nedenden dolayı kaldırdım. Şimdi tekrardan açıyorum.
Gündemimizin trendi olan ConconCraft'ın plugin paketini bir çok arkadaşımız istiyordu. Bugün sizler için bu paketi yapıp paylaşıyorum.
ConconCraft'ı çok izlemediğimden eksik varmı bilmiyorum , sadece bildiğim eklentileri ekledim. Eksikleri belirtmeyi unutmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 10139
Ekli dosyayı görüntüle 10137

Ekli dosyayı görüntüle 10146
Ekli dosyayı görüntüle 10138
(Otomatik köy oluşturabilirsiniz! //schematic load concon komudunu girdikten sonra //paste komudunu giriniz olduğunuz yerede köy oluşacaktır.)
Ekli dosyayı görüntüle 10140
(Domates , hamburger vs. yeni eşyalar)
Ekli dosyayı görüntüle 10142
(Animasyonlu Kasalar)
Ekli dosyayı görüntüle 10143
(Merdivenlere oturabilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 10144
(Polis vs. NPC ekliyebilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 10145
(Conconcrafttaki market sisteminin aynısı , işlevleride aynı çalışır.)
Ekli dosyayı görüntüle 10141
(Not aşağıdakilerin hepsine indirmeniz gerekmiyor , hangi indirme sitesini seviyorsunuz ona göre birinden indirin çok soran olmuş.)

1.>

2.>

3.>

4.>

5.>

6.>

7.>

8.>

9.>

10.>

Virüs Taraması :
[DOUBLEPOST=1496557959,1496557920][/DOUBLEPOST]
Cok saolun amma vehicles plugini eklesediniz iyi olurdu

Bizde risours pack çalışmadı yardımcı olurmusunuz[DOUBLEPOST=1496576932,1496576821][/DOUBLEPOST]
Değerli düşüncelerinizi yorumlara aktardığınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim.
Bize yardımcı olurmusunuz bizde risours pack çalışmadı yemekler yapiılıyor fakat ne yenebiliyor ne de düzgün gözüküyor.

Yaa texture pack calismiyorrr nasil duzelticem yardim 1.11 denedim 1.11.2 denedim olmadi yardimmmm[DOUBLEPOST=1496651491,1496651451][/DOUBLEPOST]Yaa texture pack calismiyorrr nasil duzelticem yardim 1.11 denedim 1.11.2 denedim olmadi yardimmmm

Spigot şuan bilgisayarımda olmadığından malesef atamıyacağım , kusura bakmayın.
Kullandığım spigot versionu : 1.10 veya 1.11 idi.
Birşey sorabilirmiyim resours pack bizde oldu fakat yemekleri yiyemiyoruz yardimci olurmusunuz lütfen ?

kaynak paketini nasıl yapcazz

Merhaba, NewItems Plugini "An internal error occurred while attempting to perform this command" Hatasını veriyor Yardım edermisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl