Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi ben kurdum ama new items ve resource pack api yüzünden çalışmıyor 1.11.2 craft bukkit kullanıyorum

abi direk serverin tüm dosyalarını yükle internete yani spigot dpsyasını ve world vb seyleri at daha iyi olur

bunları nereye koyucaz

Bİ BENMİ OYNAYAMIYOM[DOUBLEPOST=1495820243,1495820209][/DOUBLEPOST]Bİ BENMİ OYNAYAMIYOM

Ekli dosyayı görüntüle 10136
Merhaba arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konuyu bir nedenden dolayı kaldırdım. Şimdi tekrardan açıyorum.
Gündemimizin trendi olan ConconCraft'ın plugin paketini bir çok arkadaşımız istiyordu. Bugün sizler için bu paketi yapıp paylaşıyorum.
ConconCraft'ı çok izlemediğimden eksik varmı bilmiyorum , sadece bildiğim eklentileri ekledim. Eksikleri belirtmeyi unutmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 10139
Ekli dosyayı görüntüle 10137

Ekli dosyayı görüntüle 10146
Ekli dosyayı görüntüle 10138
(Otomatik köy oluşturabilirsiniz! //schematic load concon komudunu girdikten sonra //paste komudunu giriniz olduğunuz yerede köy oluşacaktır.)
Ekli dosyayı görüntüle 10140
(Domates , hamburger vs. yeni eşyalar)
Ekli dosyayı görüntüle 10142
(Animasyonlu Kasalar)
Ekli dosyayı görüntüle 10143
(Merdivenlere oturabilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 10144
(Polis vs. NPC ekliyebilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 10145
(Conconcrafttaki market sisteminin aynısı , işlevleride aynı çalışır.)
Ekli dosyayı görüntüle 10141
(Not aşağıdakilerin hepsine indirmeniz gerekmiyor , hangi indirme sitesini seviyorsunuz ona göre birinden indirin çok soran olmuş.)

1.>
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2.>
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3.>

4.>

5.>

6.>

7.>

8.>

9.>

10.>

Virüs Taraması :

arkadaslar yardim ederseniz mutlu olurum lutfen yardimci olun skype:9878

Arkadaşlar indirilen dosyayı sunucunuzun plugins bölümüne aktarınız.
Map varmı sorusuna gelince sunucunuzda //schematic load concon komutunu girdikten sonra köyün nerede oluşmasını istiyorsanız orada //paste komudunu giriniz.

yardım edermisn sürümü falan nasıl halledicem olmuyor da

Efendim Skype Eklermisiniz YADA SKYPENİZİ VERİRMSİNZ[DOUBLEPOST=1495876800,1495848696][/DOUBLEPOST]Efendim Skype Eklermisiniz YADA SKYPENİZİ VERİRMSİNZ

Ben türkçeleştirip atarım bunu ister misiniz ?

Sorularınızı konu açarak size yardımcı olabiliriz.

Sorularınızı konu açarak size yardımcı olabiliriz.
Merhaba, paketiniz de NewItems plugini sorunlu bu yüzden sunucu başlamıyor.
Sizde başladığını söylemiştiniz, foruma direk sunucunun (Baslat.bat) olduğu dosyayı atarsanız sevinirim.

PLUGİNLER BUKKİTMİ/SPİGOTMU

Çok Güzel Bir Plugin Paketi Umarım Bir Kaç Kişinin İşine Yarar iyi forumlar...

AloneMyth Başarılar Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl