EfeK#6993
onları sesliye bekliyoruz...Videonun altında sanırsam yaklaşık 30-45dk'dır mücadele veriyorum ve kendisi bu hile geliştiren ekibe ortak birisi. Bu işi bırakmayacaklarını ve devam edeceklerini belirtti.
Furkan Oruc#8686
Denedim, de bir şey olacağını zannetmiyorumVideoyu bildirmeyi denedin mi? Belki işe yarar.
Aynen baya komik :DVideonun altında bazıları dalga geçmiş. Kanal sahibide "Bu istenmeyen mesajdan ötürü Youtube'ye bildirdim. 1 hafta boyunca büyük ihtimalle hiç bir videoya yorum atamayacaksınız." demiş. Baya komik bir arkadaşımız.
Zeki insan olduklarına inanıyorlar ama halbuki öyle değil :-)Videonun altında sanırsam yaklaşık 30-45dk'dır mücadele veriyorum ve kendisi bu hile geliştiren ekibe ortak birisi. Bu işi bırakmayacaklarını ve devam edeceklerini belirtti.
Furkan Oruc#8686
OpHack diye bir şey yok. İnsanları kandırıp videoya çekip 200 tl ücret isteyen adamları neden millet görmesin ? Görsün görsün, bu insanların ne halde olduklarını ....Yıllardır olan birşey bu kendi sunucumuzda yaşayınca gülüp geçtik uzatacak bir durum yok diye düşünüyorum
asrınn.abakhann#3550
Furkan Oruc#8686
Onuda geçtim şahış /gm 1 yazıyor farklı yazı geliyor, ben yazıyorum asıl gelmesi gereken şey geliyor. Fake mesaj yolu ile video çekmişler :DOPHack diye birşey olsa sunucu kalmazdı etrafta ve onlar senin sunucuyu hackledilerse neden mapleri set 0 yada oyuncuları banlamadılar ? yani yalan olduğu buradan anlaşılıyor birisi sunucuda op alsa sunucuda set 0 yapmadı yer kalmaz :'D
asrınn.abakhann#3550
Harbiden Q:ER bu kadar tepki gelse bende geri vites yapardım .dAdam korkusundan videoyu silmiş :D
arkadaşlar buyrun şurayıda bi' hackleyin ya.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sizi bu arada sesliye davet ediyorum, yüreğiniz var ise. elvio2dev#1247
kardeşim çok biliyorsan ele geçirebilirsin siteyi ya, sıkıntı değil :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Wordpresste barınan bir sitenin hacklenmesini bekliyorsun. Siteyi normal bir sunucuya çekersen webmasterlığını orda belli edersin wordpressten millete sallamakla birşey olmuyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada belirttiğiniz kişilerin forumuburası bedava hostinge kurmuşlar daha domain alamamışlar mass basılırken kaynayacak bir grup takmanıza gerek yok. 2 terim öğrenip warez xenforo kuran hackerlar üstadı oluyor 15 tatilin sonuna kadar süreleri var bunların sonra anca yaza dönerlerDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AhmetSD f872e3a984f2c24a909a04a368442f2bkardeşim çok biliyorsan ele geçirebilirsin siteyi ya, sıkıntı değil :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!