NHT - Hack Team Kesinlikle Yalandır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan Oruc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.071
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoyu bildirmeyi denedin mi? Belki işe yarar.

Videonun altında bazıları dalga geçmiş. Kanal sahibide "Bu istenmeyen mesajdan ötürü Youtube'ye bildirdim. 1 hafta boyunca büyük ihtimalle hiç bir videoya yorum atamayacaksınız." demiş. Baya komik bir arkadaşımız.

Videonun altında sanırsam yaklaşık 30-45dk'dır mücadele veriyorum ve kendisi bu hile geliştiren ekibe ortak birisi. Bu işi bırakmayacaklarını ve devam edeceklerini belirtti.

Videonun altında sanırsam yaklaşık 30-45dk'dır mücadele veriyorum ve kendisi bu hile geliştiren ekibe ortak birisi. Bu işi bırakmayacaklarını ve devam edeceklerini belirtti.
onları sesliye bekliyoruz...

Videoyu bildirmeyi denedin mi? Belki işe yarar.
Denedim, de bir şey olacağını zannetmiyorum

Videonun altında bazıları dalga geçmiş. Kanal sahibide "Bu istenmeyen mesajdan ötürü Youtube'ye bildirdim. 1 hafta boyunca büyük ihtimalle hiç bir videoya yorum atamayacaksınız." demiş. Baya komik bir arkadaşımız.
Aynen baya komik :D

Zeki insan olduklarına inanıyorlar ama halbuki öyle değil :-)

Yıllardır olan birşey bu kendi sunucumuzda yaşayınca gülüp geçtik uzatacak bir durum yok diye düşünüyorum

Yıllardır olan birşey bu kendi sunucumuzda yaşayınca gülüp geçtik uzatacak bir durum yok diye düşünüyorum
OpHack diye bir şey yok. İnsanları kandırıp videoya çekip 200 tl ücret isteyen adamları neden millet görmesin ? Görsün görsün, bu insanların ne halde olduklarını ....

OPHack diye birşey olsa sunucu kalmazdı etrafta ve onlar senin sunucuyu hackledilerse neden mapleri set 0 yada oyuncuları banlamadılar ? yani yalan olduğu buradan anlaşılıyor birisi sunucuda op alsa sunucuda set 0 yapmadı yer kalmaz :'D

OPHack diye birşey olsa sunucu kalmazdı etrafta ve onlar senin sunucuyu hackledilerse neden mapleri set 0 yada oyuncuları banlamadılar ? yani yalan olduğu buradan anlaşılıyor birisi sunucuda op alsa sunucuda set 0 yapmadı yer kalmaz :'D
Onuda geçtim şahış /gm 1 yazıyor farklı yazı geliyor, ben yazıyorum asıl gelmesi gereken şey geliyor. Fake mesaj yolu ile video çekmişler :D

Adam korkusundan videoyu silmiş :D

arkadaşlar buyrun şurayıda bi' hackleyin ya.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

sizi bu arada sesliye davet ediyorum, yüreğiniz var ise. elvio2dev#1247
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Wordpresste barınan bir sitenin hacklenmesini bekliyorsun. Siteyi normal bir sunucuya çekersen webmasterlığını orda belli edersin wordpressten millete sallamakla birşey olmuyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada belirttiğiniz kişilerin forumu
burası bedava hostinge kurmuşlar daha domain alamamışlar mass basılırken kaynayacak bir grup takmanıza gerek yok. 2 terim öğrenip warez xenforo kuran hackerlar üstadı oluyor 15 tatilin sonuna kadar süreleri var bunların sonra anca yaza dönerler

Wordpresste barınan bir sitenin hacklenmesini bekliyorsun. Siteyi normal bir sunucuya çekersen webmasterlığını orda belli edersin wordpressten millete sallamakla birşey olmuyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada belirttiğiniz kişilerin forumu
burası bedava hostinge kurmuşlar daha domain alamamışlar mass basılırken kaynayacak bir grup takmanıza gerek yok. 2 terim öğrenip warez xenforo kuran hackerlar üstadı oluyor 15 tatilin sonuna kadar süreleri var bunların sonra anca yaza dönerler
kardeşim çok biliyorsan ele geçirebilirsin siteyi ya, sıkıntı değil :)

seni çok gazlamışlar herhâl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl