NHT - Hack Team Kesinlikle Yalandır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan Oruc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.070
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan Oruc

Ayıpsınn knksszz
Elmaslar
473
Minecraft
Lijye

Discord:

Furkan Oruc#8686

Bu videoda arkadaşlar sunucumda op hilesi adında youtubeye bir video atmışlar, videoda kendisine op veriyor. Fakat op verirken /gm 1 yazınca

Screenshot_7.png

Bu şekilde bir fotoğraf geliyor, fakat benim sunucumda /gm 1 yazınca öyle bir mesaj gelmiyor.

2020-01-23_10.21.06.png

Buradan görmüş olduğunuz gibi yukarıdaki video kesinlikle yalandır. Yani gm 1 e geçince gelmesi gerek mesaj buydu.
Bu arkadaşlar videoyu silmeleri için 200 tl ücret istediler.

Bu arkadaşlara inanmayın, op hilesi gibi bir şey yoktur. İnsanları kandırmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.

işte çoluk çocuk, ne yaparsın :)

NHT team kesinlikle yalandır, yukarıdaki ss ler den anlayabilirsiniz. Şimdide yan hesap açıp konuya yorum yapacak kadar düşmüşler belli

arkadaşlar buyrun şurayıda bi' hackleyin ya.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

sizi bu arada sesliye davet ediyorum, yüreğiniz var ise. elvio2dev#1247

Horiz10_2004 İle Heçk Dersleri... :D

Kardeşim bak şuan havalı oldun. Çakma indirmişsin ps cs6 yazmışsın googleye hack diye indirmişsin .jpg yi açmışsın ps cs6 yı koymuşsun resmi önüne NTH Mİ NHT Mİ NEYSE HACKTEAM BİR DE HACKTEAM NEYSE HADİ YAZMIŞSIN. Konturu 10 yapmışsın kör oldum eyw. Bir de kötü degrade renk yapmışsın. Tövbe bir şey dicem çoluk çocuk diye neyse hadi.

kendinihackersanan.PNG

Moderatör tarafından düzenlendi:
Amaniiiiin abiiiiii beniiiii sakkkkııııın heçççkkkkllleeemmmeeyyyiiiin. Abiiiiim beeennniii suuuuullluukkkllaaaa dööööveeeerrr.

Silmek için 200₺ ücret mi istediler?

Moderatör tarafından düzenlendi:

Bu videoda arkadaşlar sunucumda op hilesi adında youtubeye bir video atmışlar, videoda kendisine op veriyor. Fakat op verirken /gm 1 yazınca

Ekli dosyayı görüntüle 103879

Bu şekilde bir fotoğraf geliyor, fakat benim sunucumda /gm 1 yazınca öyle bir mesaj gelmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 103880

Buradan görmüş olduğunuz gibi yukarıdaki video kesinlikle yalandır. Yani gm 1 e geçince gelmesi gerek mesaj buydu.
Bu arkadaşlar videoyu silmeleri için 200 tl ücret istediler.

Bu arkadaşlara inanmayın, op hilesi gibi bir şey yoktur. İnsanları kandırmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.

aga bunları indirmeyin, bilgisyara trojen, vuris bulaşırsa gg :d

hekır abi bişi sorucam şimdi bir "insta ekkountu" var da hekler misiniz api ? ayrıca takipç yollar mısınız api ad:echtr şifre:123

Bir insan kendi sunucusuna nasıl saldırabilir ki? Sunucu işleri de batmış... ( Rezillik )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl