NHT - Hack Team Kesinlikle Yalandır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan Oruc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.071
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bak şuan havalı oldun. Çakma indirmişsin ps cs6 yazmışsın googleye hack diye indirmişsin .jpg yi açmışsın ps cs6 yı koymuşsun resmi önüne NTH Mİ NHT Mİ NEYSE HACKTEAM BİR DE HACKTEAM NEYSE HADİ YAZMIŞSIN. Konturu 10 yapmışsın kör oldum eyw. Bir de kötü degrade renk yapmışsın. Tövbe bir şey dicem çoluk çocuk diye neyse hadi.

Ekli dosyayı görüntüle 103888
Kardeşim daha senin resmin üstüne gelince kendinihackersanan.png adı neyin hackerliği gözünü sevim gidin sütünüzü filan için boş işleri bi bırakın :D cidden sizi kale alamıyorum :D
Screenshot_1.png

Yapılanlar basit bi sunucu açmış . Aynı fatherboard i almışlar koymuşlar aynı mesajları yerine getirmişler op hilesi diye geçiniyorlar .

Yapılanlar basit bi sunucu açmış . Aynı fatherboard i almışlar koymuşlar aynı mesajları yerine getirmişler op hilesi diye geçiniyorlar .
Benim haberim yoktu bu bizim george op hack çekerken benim op hack ile alakam olmamasına rağmen ben bile biliyorum bunun fakeclient olduğunu detaylı düşünüyorsun knk
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cidd
Kardeşim bak şuan havalı oldun. Çakma indirmişsin ps cs6 yazmışsın googleye hack diye indirmişsin .jpg yi açmışsın ps cs6 yı koymuşsun resmi önüne NTH Mİ NHT Mİ NEYSE HACKTEAM BİR DE HACKTEAM NEYSE HADİ YAZMIŞSIN. Konturu 10 yapmışsın kör oldum eyw. Bir de kötü degrade renk yapmışsın. Tövbe bir şey dicem çoluk çocuk diye neyse hadi.

Ekli dosyayı görüntüle 103888
Cidden buna mı takıldın ? ulan ekipteki bir çocuk yüzünden çoluk çocuk olduk biz tasarımcı değiliz knk öyle eleştir

Videoyu bildirmeyi denedin mi? Belki işe yarar.
Sildirdim merak etme

Son düzenleme:
Silmek için 200₺ ücret mi istediler?
Ulan yalan olduğu çok belli değil mi ? siz mi görmüyorsunuz 200 tl yi biz zula dan kazanamıyoruz o kadar xD

Bir insan kendi sunucusuna nasıl saldırabilir ki? Sunucu işleri de batmış... ( Rezillik )
Yok be kendileri yapmadı bizim gruptan bir çocuk fakeclient le yapmış

Adam korkusundan videoyu silmiş :D
Ben sildirdim knk burdaki iki üç kişinin benim ekibimi tanımadan sadece ekibimden bir çocuğun çektiği op hack yüzünden beni eleştirmeniz güldürüyor

OpHack diye bir şey yok. İnsanları kandırıp videoya çekip 200 tl ücret isteyen adamları neden millet görmesin ? Görsün görsün, bu insanların ne halde olduklarını ....
Sizin vereceğiniz 200 tl muhtaç değiliz zaten istemedik de 200 o videoyu yükleyen george lede konuştum öyle bir şey yok dedi evet op hack sahtedir lütfen op hack çekenlere inanmayın ve kardeş bizim grupta serbest isteyen istediğini paylaşıyor bizim ana ekiple alakası olmayan bir şey bizim grupta bir çocuk uzatıp durma

Videonun altında sanırsam yaklaşık 30-45dk'dır mücadele veriyorum ve kendisi bu hile geliştiren ekibe ortak birisi. Bu işi bırakmayacaklarını ve devam edeceklerini belirtti.
Bu iş derken op hack değil bir de o kadar senle konuştuk oyun hilesi dedim

Bu videoda arkadaşlar sunucumda op hilesi adında youtubeye bir video atmışlar, videoda kendisine op veriyor. Fakat op verirken /gm 1 yazınca

Ekli dosyayı görüntüle 103879

Bu şekilde bir fotoğraf geliyor, fakat benim sunucumda /gm 1 yazınca öyle bir mesaj gelmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 103880

Buradan görmüş olduğunuz gibi yukarıdaki video kesinlikle yalandır. Yani gm 1 e geçince gelmesi gerek mesaj buydu.
Bu arkadaşlar videoyu silmeleri için 200 tl ücret istediler.

Bu arkadaşlara inanmayın, op hilesi gibi bir şey yoktur. İnsanları kandırmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.

Şu 200 tl konusunda burdan herkes görsün kanıt göster o kadar büyük sunucuyuz diyorsun bilmen lazım zaten bunun sahte olduğunu bu forumdaki herkes biliyordur bunu bir de konu açmışsın xD (zaten 200 tl olayını kanıtlayamıyacaksın uzatma konuyu kapat uzatma) bizim orjinal youtube da bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
george nht nin lideri gibi gösterip duruyorsun bizim aldığımız bir çocuk d.c konuşurken de anlatamadık sana anlamamaya devam et sol tarafda d.c adresim var bir şey söyliyeceksen ordan söylersin

hekır abi bişi sorucam şimdi bir "insta ekkountu" var da hekler misiniz api ? ayrıca takipç yollar mısınız api ad:echtr şifre:123
Her hack team yazan yeri siz hackleme grubu sanarsanız, biz game hacking yapıyoruz.

Son düzenleme:
@Paradoks Slm kolpa teamin üyesi iyiki videoyu kaldırttın yoksa napardık fake bir video ne kadar zararlar verirdi varya üfff bilemezsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Proffesional Site Hacking Çeyrek Proffesional Game Hacking olm siz ciddimisiniz lan. Bir sunucu alıp xf2 kurunca game hack kralı mı olunuyor :d Kaç gün geçmiş forum açılalı daha alexa rank alamamışsınız domain alamamışsınız anca edu mail ile azure vds alıp ona bir forum kurmuşsunuz. 15 tatil bitince yaza kadar yok olacaksınız. Birde basında biz diye bölüm yapmışsınız TG gibi bir ekip bile basına doğru düzgün çıkamamışken siz basına çıkmayı daha çok beklersiniz :d.

@Paradoks Slm kolpa teamin üyesi iyiki videoyu kaldırttın yoksa napardık fake bir video ne kadar zararlar verirdi varya üfff bilemezsin.
Proffesional Site Hacking Çeyrek Proffesional Game Hacking olm siz ciddimisiniz lan. Bir sunucu alıp xf2 kurunca game hack kralı mı olunuyor :d Kaç gün geçmiş forum açılalı daha alexa rank alamamışsınız domain alamamışsınız anca edu mail ile azure vds alıp ona bir forum kurmuşsunuz. 15 tatil bitince yaza kadar yok olacaksınız. Birde basında biz diye bölüm yapmışsınız TG gibi bir ekip bile basına doğru düzgün çıkamamışken siz basına çıkmayı daha çok beklersiniz :d.
abisi heveslerini kırma ya

Kolpa team he senin ne becerin var merak ettim Çeyrek proffesional falan onların hepsi makara ama sen ciddiye almışsın öylesine kurulmuş site adam gibi açıcak olsak xenfero 2.0 kurardık+domain euro ile ama şuanlık başka projelerimize yatırım yapıyoruz.Basında biz
bölümüne girersen zaten bir şey bulamazsın öyle boş kalmasın diye koyduk 15 tatile kadar biter he merak etme sen diyince bizim grup
dağılmıyor

abisi heveslerini kırma ya
Yaşınız kaç kardeşim sizin küçüksünüz küçüksünüz yeter bıktım sizin yaşınız max 16 17 18 neyin atarını koyuyorsunuz konuyu kapatalım başka yerlere gidiyor. (Benim grubumda yaşın önemi yok biz kendimiz yaşımızı belirlemiyoruz boş boş konuşmayın)

Son düzenleme:
Kolpa team he senin ne becerin var merak ettim Çeyrek proffesional falan onların hepsi makara ama sen ciddiye almışsın öylesine kurulmuş site adam gibi açıcak olsan xenfero 2.0 alırdık+domain euro ile ama şuanlık başka projelerimize yatırım yapıyoruz.Basında biz
bölümüne girersen zaten bir şey bulamazsın öyle boş kalmasın diye koyduk 15 tatile kadar biter he merak etme sen diyince bizim grup
dağılmıyor
Offf nasılda kudurdunuz 15 tatil bitiminde hatırlatıcam burayı size benim becerime değinmişsin ben mesela fake videoyla veya 2 ayar verilmiş hileyle kendimi game hacker cracker defacer ilan etmedim bu bile büyük başarı :d

Herhalde başka biri ''Saçma sapan iş yapma al şu parayı'' diyip 200 TL'yi vermiş videoyu silmişler​

Kolpa team he senin ne becerin var merak ettim Çeyrek proffesional falan onların hepsi makara ama sen ciddiye almışsın öylesine kurulmuş site adam gibi açıcak olsak xenfero 2.0 kurardık+domain euro ile ama şuanlık başka projelerimize yatırım yapıyoruz.Basında biz
dağılmıyor

Yaşınız kaç kardeşim sizin küçüksünüz küçüksünüz yeter bıktım sizin yaşınız max 16 17 18 neyin atarını koyuyorsunuz konuyu kapatalım başka yerlere gidiyor. (Benim grubumda yaşın önemi yok biz kendimiz yaşımızı belirlemiyoruz boş boş konuşmayın)

Bana yaş koyup kendine yaş belirlemiyorum demekte komikmiş :d. Tek yapabildiğiniz sahte ve alıntı programlar ile insanları ratlamakmı. Bot programınız bile işlevsiz zaten cidden gücünüz olsaydı botla değil botnet ile saldırırdınız ama 6-7 kişi birleşmişsiniz 1 kişiye denk değilsiniz :d.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl