Neden BATIHOST'u Seçmeliyiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Greendex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.237
Ben şuanda müşteri gözüyle bakıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buraya 50 tl eski fiyat bu eskiyse yenilenmesi lazım sonuçta ben bunu kast etmeye çalıştım ama siz beni anlamadınız neyse spam oluyor.
:) burası tartışma konusu sanırım buradaki fiyatlar güncellenmiyor eski fiyatlar bildiriyim güncellenir.

Anladım bildiricem bunu iyi geceler :)

Hayırlı satışlar

Buradan size çözüm üretmek çokta doğru olmaz efendim. Ticket açtınız da biz mi yanıtlamadık, aa lütfen. :) Sizin gibi lag problemleri yaşayan müşterilerimize ciddi yardımda bulunuyoruz. +6 CPU verdiğimiz müşteriler bile oldu.
teşekkür ediyorum yakın zamanda atarım şuan farklı şeylerle uğraştığımızdan dolayı ticket'e zaman bulamıyoruz teşekkür ederim

FTP'si Neden Sorunlu Meriç!
Sadece Uzak Masaüstünden giriliyor buda insanı biraz korkutuyor (bu korku pluginerlere verilen uzakmasaüstü için)
Fiyatları Çok Pahalı Buda Biraz Zorluyor

Diyeceklerim Bu Kadar

Sadece Uzak Masaüstünden giriliyor buda insanı biraz korkutuyor (bu korku pluginerlere verilen uzakmasaüstü için)

Diyeceklerim Bu Kadar
FTP'yi kurmadıysanız neden girsin ki? :) Siz isterseniz destek talebi açın, ftp kuralım makinenize.
Fiyatlar konusunda daha ucuz nereyi gösterebilirsin bana?[DOUBLEPOST=1493223289,1493223204][/DOUBLEPOST]

Diyeceklerim Bu Kadar
FTP'yi kurmadıysanız neden girsin ki? :) Siz isterseniz destek talebi açın, ftp kuralım makinenize.
Fiyatlar konusunda daha ucuz nereyi gösterebilirsin bana?

şu anda makinem yok

Nedenmi Batihost ? Ben Size Kısaca Açıklıyım Ne Zaman Ticket Atsam Çok Sinirlide Olsam Makine Olsun Vb Hatalardan Destege Basvursam Hep Güler Yüzle Ayrılıyorum. Müşterilerine Karşı Çok Cana Yakınlar Ve Sunuculardı Bir O Kadar Kaliteli Demişmiydim.

Bence iyi bir sunucu açmak isteyenlerin kesinlikle başvurması gereken bir hosting şirketi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl