| BeyazPolis |
Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
- Elmaslar
- 534
- Minecraft
- BeyazPolis
Discord:
BeyazPolis#1044
BeyazPolis#1044
daha mı iyi bilecen sen allah allah .sOptifine nası client olmuyormuş bro?
Mr Obliviate#0001
BeyazPolis#1044
ASŞDJLQWRciddi misin?
bu konuyu mizah kategorisine açmak üzereyken mouseunun yanlışlıkla kaydığını düşünmek istiyorum
Keşke senin diline düşmemek için mizah katagorisine atsaydımciddi misin?
bu konuyu mizah kategorisine açmak üzereyken mouseunun yanlışlıkla kaydığını düşünmek istiyorum
Keşke keşke...Keşke senin diline düşmemek için mizah katagorisine atsaydım
Mr Obliviate#0001
Bak uzun uzun uzun anlatıyorum, bir client yapımcısı kendi kodlarının çalınmaması için bir sürü zibilyon tane dosya kurar dosyaların içinde dosyalar onun içinde binlerce class dosyası bu şekilde kodlarını korur, istediğin optimizeyi koy, binlerce class barındıran bir clientin fps arttırdığını iddia edemezsinAyrıca orjinalde olan binlerce class yerine optimizeli classlar olan clientlarda bile fps artışı görürsünüz
BeyazPolis#1044
Tr'de bilgisiz bir cahil var birtek o yapıo binlerce class ı ;DBak uzun uzun uzun anlatıyorum, bir client yapımcısı kendi kodlarının çalınmaması için bir sürü zibilyon tane dosya kurar dosyaların içinde dosyalar onun içinde binlerce class dosyası bu şekilde kodlarını korur, istediğin optimizeyi koy, binlerce class barındıran bir clientin fps arttırdığını iddia edemezsin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!