Tanıtım Minecraft Survival Sunucularının Olmazsa Olmazı Olan 3 Eklenti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Red28

Deneme Yazar..
Elmaslar
100
Minecraft
HiTech28

Discord:

Minik Maskeli#0330

Hiç survival sunucusunda oynadınızmı? Şimdi sizlere bu sunucular için olmazsa olmaz 3 eklentiyi tanıtacağım.
s1200.png

1-Essentials / EssentialsX

Essentials olmazsa olmaz bir eklentidir. O olmazsa skyblock gibi yerlerde uçuş sistemi yada kolay bir şekilde moderasyon olmaz. Essentials sayesinde hem komutlar kolaylaşır hemde sunucu ile ilgili moderasyon.

Geçerli olduğu sürümler: 1.8.x/1.9.x/1.10.x/1.11.x/1.12.x/1.13.x/1.14.x/1.15.x/1.16.x

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2-Ultimate Claims
Hiçbir oyuncunun alanınıza girmesini istemezsiniz! Ultimate Claim burada devreye giriyor. Alanınızı koruyor ve para ya da eşya karşılığında bunu sürdürüyor. Bu mükemmel bir plugindir.

Geçerli Olduğu Sürümler : 1.8.x/1.9.x/1.10.x/1.11.x/1.12.x

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3-Luck Perms

Moderatör ve admin gibi levelleri yapmanızmı lazım! Luck Perms sizin işinizi baya kolaylaştırıyor. Luck Perms ile rankları ayarlayabilirsiniz. Özellikle eğer Dünyalar tarzı survival yaparsanız her dünyaya rank ayarlayarak işi kolaylaştırabilirsniz.

Geçerli Olduğu Sürümler:

1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16

İndirme Linki:

Bugünlük bizden bu kadar. Umarım doğru yazmışımdır. Tüm okuyanları seviyorum :D

Essentials candır <3

Listede olan çoğu eklentiyi daha önceden görmüştüm ama Ultimate Claims eklentisini ilk defa gördüm ve baya da sevdim. Kalemine sağlık :;p

Gerçekten güzel bir konu olmuş ellerine sağlık.

Güzel Konu :)

UltimateClaims eklentisini pek bilmiyorum fakat diğer saydıklarınız gerçekten olmazsa olmaz, güzel konu olmuş eline sağlık.

@* Çoğu eklenti olmazsa kurulabilir inata yorum değilmi bu?

Son düzenleme:
Essentials olmasa da oluyor onsuz sunucu kurulabilir. Neden eklendi?
Bu günlerde attığın yorumlara hitaben durumumda bulunan söz sana çok yakışıyor gibi. Arkadaş yararlı bir konu açmış ve sen bunu nasıl suistimal ederim çabasındasın. Güzel ve yararlı bir konu, eline sağlık.

Bu günlerde attığın yorumlara hitaben durumumda bulunan söz sana çok yakışıyor gibi. Arkadaş yararlı bir konu açmış ve sen bunu nasıl suistimal ederim çabasındasın. Güzel ve yararlı bir konu, eline sağlık.

Konuda eklentiler detaylı bir şekilde bile tanıtılmamış. Suistimal etmeye çalışmıyorum daha iyi eklentiler eklenebilirdi diyorum fakat ağzımdan çıkan her laf kötüymüş gibi algılanıyor. Bu sizin sorununuz.

Yorumlarınızı muck <3
@* Çoğu eklenti olmazsa kurulabilir inata yorum değilmi bu?

LuckPerms olmazsa kurulamaz mesela o kadar kişiye izin vermen lazım değil mi? Essentials güzel bir eklenti değil sağlıklı değil. Kamu spotu olarak bu yorumu yazdım fakat yanlış anlaşılmışım. :(

Konuda eklentiler detaylı bir şekilde bile tanıtılmamış. Suistimal etmeye çalışmıyorum daha iyi eklentiler eklenebilirdi diyorum fakat ağzımdan çıkan her laf kötüymüş gibi algılanıyor. Bu sizin sorununuz.

LuckPerms olmazsa kurulamaz mesela o kadar kişiye izin vermen lazım değil mi? Essentials güzel bir eklenti değil sağlıklı değil. Kamu spotu olarak bu yorumu yazdım fakat yanlış anlaşılmışım. :(
kurulur essentialsın bir ayarı vardı çünki. Ayrıca anarşi yada düz survival kurmadığını nerden bileceksin? Ayrıca detaylı yazmam konunun yönünü değiştirirdi..

Arkadaşın suistimal ettiği falan yok ki. Sadece "Olmazsa olmaz" dendiği için böyle bir şey demiş. Ne yani Essentials pluginini kullanmayınca sunucu açılamıyor mu? Onun işlevine sahip başka şeyler yok mu? Aynı şekilde LuckPerms vs.

Arkadaşın suistimal ettiği falan yok ki. Sadece "Olmazsa olmaz" dendiği için böyle bir şey demiş. Ne yani Essentials pluginini kullanmayınca sunucu açılamıyor mu? Onun işlevine sahip başka şeyler yok mu? Aynı şekilde LuckPerms vs.
Yokmu? Ciddimisin gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl