Minecraft Sunucularında Hâlâ Yapılmayan Şey Ne Kaldı?

Sunucuların Gelişimini En Çok Ne Engelliyor?

• Yaratıcı tükenmişlik

Oy: 11 40,7%
  • Süreç ve proje yönetimi eksikliği

Oy: 7 25,9%
  • Finansman ve sponsorluk desteği yetersizliği

Oy: 0 0,0%
  • Hazır eklenti/mod bağımlılığı

Oy: 6 22,2%
  • Diğer (yorumda belirtin)

Oy: 3 11,1%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dostum kafayi yemis! kankam guldurme beni allah icin hazir paketten kotu demissin emek bilmez birisin belli senin tavsiyelerinle sunucu accak kisilere allah sabir versin kesin sunucu batar buyumez :D ayrica yazdigim yerlerin hicbir yerinde cok farkli bir boxpvp yaptik demedim sistemleri degistirdik varolani oyuncu icin en verimli hale getirdik. sistemler degisince otomatik normal boxpvp nin disina biraz farkli bir boxpvp oldu. mesela en basit pvp de elitra kullanamayanlar kilic ozellikleri ile taktik strateji yaparak karsisindakinden ya kacacak yada savasacak. hiz verenlerde var kor edende var bunlar savunma kiliclari. saldirilar guc veriyor kilic kullanimlarini kisitliyor falan filan. klasik sistem gibi gelmesin bazi kiliclar 3 buyu ozelligi veriyor ama cooldown suresi 3 dakika. otomatik yeni bir sistem olmasada degismis oluyor sistem bir yandan yenilikci ilerlemis oluyor klasik pvp donmuyor. sunucu acikken 10 dk ye varan pvp ler dondu klipleri hala duruyor cogu oyuncu hatta bize cokca kez burda tek yemiyoruz diyerek sunucunun mantigini sevmislerdi cunku olay pvp tek yemek degil. olay oyuncuya yenilikci hissetmek yenilik bitti artik sistemlerle oynasman lazim ki zaten dedim de sunucumda cok buyuk farkliliklar degil yenilikler var. iki tilsim demissiniz tiye almissiniz tilsimlar dengeli oldugu icin sunucumuzda oynayan kisiler bile vardi sen dusun :D sen oyuncuya en yeni en farklisini sun o oyuncu gelmez sistemi yenileyeceksin ki bizde bunu yaptik. sen klasik goruyorsun suan amacin tamamen kotulemeye calismak ula domaine laf ettin :DDD hayir bide suan baska projelerdeki fikirlerim hep olumlu karsilaniyor insanlar fikirlerimi cidden seviyor sen daha girmedigin sunucuya klasik diyorsun. ben artik yorum yazmayacagim sen ne demek istersen de okurum gecerim burayi bosuna senin icin kirletemem senin adina basarilar dilerim.
çok güzel sunucuymuş açık mı kaç aktif?

Kaliteli yetkililer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl