M&A | Minecraft Türkiye'de ilk! Minecraft özgün sunucu tanıtım videoları. FurkanÖzcan farkıyla..

Satış piyasası Minecraft Türkiye sektöründe yok ben görmedim. Fakat internetten birkaç video gördüm. Büyük türk sunucular yaptırmış birilerine kim olduğunu bilemem. Şuan forumda bunu yapıp satan birini göremedim ve aynı zamanda hiçbir ekipte böyle bir video yapıp satanıda görmedim. Sen diyorsun ki benim eski ekibimdeki arkadaşım çok güzel yapıyordu ve satıyordu fiyatıda gayet uygundu. Olabilir güzel sorun değil fakat bana bir video kanıtı ile gel. Eğer gerçekten böyle bir şey var ise foruma gelip onaylı satıcı alıp satış yapabilir. Kısacası şuan sadece ilk ben varım daha iyisi var ise buyursun gelebilir. Sadece şunu unutma bu benim ilk videom. İyi günler.
Aradım ama bulamadım sonuçta internette varmış değil mi ilk değilmiş :) Forum da ilk yazacaksın :)

Aradım ama bulamadım sonuçta internette varmış değil mi ilk değilmiş :) Forum da ilk yazacaksın :)
İnternette hiçbir şekilde türklerin bir tutorial (öğretici) video çektiğini göremiyorum. İnternette türk sunucu tanıtımları mevcut ve bir yabancının yaptığını bilemeyiz. Ayrıca yaygın bir satış olmadığından dolayı ve ben satış piyasasını burada açtığıma göre ilk benim.

Son düzenleme:
Minecraft Türkiye'de ilk yazıyor zaten, keşke düzgünce okumadan yorum yapmasak.

Eline sağlık kardeşim ?

İlk videoya göre gerçekten çok iyi başarılar dilerim. Umarım hakkettiğin ilgiyi alırsın

kalitesi ve uygun fiyatlı olması çok iyi, başarılar efem^^

güzel olmuş yakında yaptırıcağım.

Çok başarılı olmuş daha da geliştirebilirsiniz. Başarılar dilerim.

Kaliteden yana sorun yok ancak destek yavaş :)

Kaliteden yana sorun yok ancak destek yavaş :)
Değerlendirmen için teşekkür ederim. Destek konusunda daha yeni yeni alışmaya çalışıyorum. En yakın zamanda düzeleceğinden eminim.

Mükkemmel ve etkileyici çalışmalar.

Gayet hoş görünüyor, başarılar dilerim. ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl