M & A - elvio2dev | Tüm web yazılım işleriniz için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fiyatlara baktım ve elviocuğumuz biraz fiyatları kısmış gibi geldi, normalde o kadar ucuz yapılmaz bu iş.
Haklısınız ucuz yapılmaz ama ortada bir referans veya örnek bir çalışma bulunmamakta. Satıcı konu tasarımı satmadığı için konu tasarımına bakarak kalitesini anlayamayız maalesef := Onun için fiyatlar çok uçuk ("Github adresini atacaksan atma çünkü 1 tane proje var ve ona göre bir kalite belirlenemez")

Haklısınız ucuz yapılmaz ama ortada bir referans veya örnek bir çalışma bulunmamakta. Satıcı konu tasarımı satmadığı için konu tasarımına bakarak kalitesini anlayamayız maalesef := Onun için fiyatlar çok uçuk ("Github adresini atacaksan atma çünkü 1 tane proje var ve ona göre bir kalite belirlenemez")
peki sen öyle diyorsan :)

peki sen öyle diyorsan :)
Ben öyle diyorum diye değil sektör öyle :) Freelancer olarak çalıştın mı bilmiyorum ama, bir iş teklifi geldiğinde senden deneyim , referans ve bildiklerin vs. sorulur. Önlerine seni anlatan ve fiyat tablosu koyarak satış yapamazsın.

Ekibe alım varmı acaba?

Sitenize ulaşamadım ayrıca yüzdeli konu tasarımı kötü duruyor yinede başarılar diliyorum.

Sitenize ulaşamadım ayrıca yüzdeli konu tasarımı kötü duruyor yinede başarılar diliyorum.
Web siteyi bir süreliğine bakıma aldım, geri dönüşünde tüm siparişleri oradan alacağım. yorumun için teşekkür ederim.

güncel

Son düzenleme:
Desteklere çok hızlı bakıyorlar ilgi mükemmel fiyatlar uygun herkeze öneririm.

Merhaba, Çok kaliteli işler yapıyorsunuz yaptınız işleri beğeniyorum. :))

Güzel ve temiz yazılım hizmeti sunuyor. Başarılarının devamını dilerim.

Fiyatlar hizmete göre süper iyi satışlar dilerim.

Hizmet satın almadım ve seni bugün gördüm fakat işini ehliyle yapan birisine benziyorsun. bol satışlar dilerim

Uygun fiyatta ve hoş, başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl