patrick2dev
ölü.
- Elmaslar
- 724
yorumun için teşekkür ederim, @Anathory gör bunları gör :)Becerilerim kısmındaki % kısmı dolu barların altında olsa daha hoş gözükürmüş sanki. Elvio2dev hakkında hiç bir lafım yok, adam gibi adam.
Mantıklı, öyle yapsam daha hoş dururmuş.Becerilerim kısmındaki % kısmı dolu barların altında olsa daha hoş gözükürmüş sanki. Elvio2dev hakkında hiç bir lafım yok, adam gibi adam.
Düzenleyip atayım bak adıma meydan okunduyorumun için teşekkür ederim, @Anathory gör bunları gör :)
Düzenleme sonrası: yok olmadı bb.Mantıklı, öyle yapsam daha hoş dururmuş.
Düzenleyip atayım bak adıma meydan okundu
yorumun için teşekkür ediyorum, yazacağım.Başarılar dilerim tasarım a laf yok size de laf yok mükemmel :) discord dan ulaşırmısınız acaba birşey sormak istiyorum bulamadım sizi
WinstonTR#1578
EfeK#6993
O hiç güzel durmadı gözüme bence ya boş barın opaklığını biraz kıs yada barın yanına koy.Düzenleme sonrası: yok olmadı bb.
evet GERÇEK :)
Listede olan fiyat listesi gerçek mi? Eğer gerçekse soğuk suyu hazırlıyorum :)
genelde iş yaptığım kişiler tasarımlarının ve sistemlerinin paylaşılmasını istemiyor, o yüzden koymuyorum. güvenmeyen arkadaşlar olursa web sitemden ve github hesabımdan bu işte iyi olduğumu anlayabilir..Paket fiyatları uygun. Zaten bu işin piyasası budur :D Başarılar.
Bu arada konu içeriğine örnek çalışmalarınızı koyabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!