M & A - elvio2dev | Tüm web yazılım işleriniz için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patrick2dev

ölü.
Elmaslar
724
RvKv1e.jpg

4ec44289476723.5df62e42c57c4.jpg

f6c03089476723.5df62e42c50ba.jpg

0e9b6c89476723.5df62e42c5f3e.jpg
Sipariş vermek için discord adresi: elvio2dev#1247
Satışlar durduruldu.

Becerilerim kısmındaki % kısmı dolu barların altında olsa daha hoş gözükürmüş sanki. Elvio2dev hakkında hiç bir lafım yok, adam gibi adam.

Becerilerim kısmındaki % kısmı dolu barların altında olsa daha hoş gözükürmüş sanki. Elvio2dev hakkında hiç bir lafım yok, adam gibi adam.
yorumun için teşekkür ederim, @Anathory gör bunları gör :)

Başarılar dilerim tasarım a laf yok size de laf yok mükemmel :) discord dan ulaşırmısınız acaba birşey sormak istiyorum bulamadım sizi
WinstonTR#1578

Başarılar dilerim tasarım a laf yok size de laf yok mükemmel :) discord dan ulaşırmısınız acaba birşey sormak istiyorum bulamadım sizi
WinstonTR#1578
yorumun için teşekkür ediyorum, yazacağım.

Son düzenleme:
Paket fiyatları uygun. Zaten bu işin piyasası budur :D Başarılar.
Bu arada konu içeriğine örnek çalışmalarınızı koyabilirsiniz.

Paket fiyatları uygun. Zaten bu işin piyasası budur :D Başarılar.
Bu arada konu içeriğine örnek çalışmalarınızı koyabilirsiniz.
genelde iş yaptığım kişiler tasarımlarının ve sistemlerinin paylaşılmasını istemiyor, o yüzden koymuyorum. güvenmeyen arkadaşlar olursa web sitemden ve github hesabımdan bu işte iyi olduğumu anlayabilir..
yorumun için teşekkür ederim, cansın :)

Web işinde kendinden çok ürünlerini tanıtman gerek. Keşke konuyu açmadan önce birkaç örnek yapıp demoya çevirip konunun sonuna koysaydın daha fazla ilgi çekici olurdu konu neyse iyi satışlar dilerim.

sitenin linkini atabilir misin ?
projelerini merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl