Çözüldü Luckperms

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Selamun Aleyküm. Hocam luckperms plugini ile birkaç sorum olacaktı da. Bu pluginle alakalı çok rehber konusu okudum fakat bir türlü doğru düzgün kavrayamadım. Bu plugindeki prefix suffix ne işe yarıyor mesela önek sonek diyorda tabda gözükmüyor mesajlarrda gözükmüyor kafamın üstünde gözükmüyor. Ayrı plugin indirip grubuma suffix prefix eklemem gerekiyorsa neden bu pluginde bu özellikler var? Acaba benim bilmediğim bir yerde mi gözüküyor? Ne işe yarıyor yani. Bir de şu track olayını anlayamadım. Track ne oluyor?

Hocam eğer rehber konularından anlamadıysan bizim anlattıklarımızdan da anlamayacaksın diye tahmin ediyorum. Youtubeye Minecraft LuckPerms diye aratınız ve github'dan destek almanı tavsiye ediyorum. Eğer yine öğrenemezsen LuckPerms'e benzer başka bir plugin bulmanı tavsiye ederim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Selamun Aleyküm. Hocam luckperms plugini ile birkaç sorum olacaktı da. Bu pluginle alakalı çok rehber konusu okudum fakat bir türlü doğru düzgün kavrayamadım. Bu plugindeki prefix suffix ne işe yarıyor mesela önek sonek diyorda tabda gözükmüyor mesajlarrda gözükmüyor kafamın üstünde gözükmüyor. Ayrı plugin indirip grubuma suffix prefix eklemem gerekiyorsa neden bu pluginde bu özellikler var? Acaba benim bilmediğim bir yerde mi gözüküyor? Ne işe yarıyor yani. Bir de şu track olayını anlayamadım. Track ne oluyor?
Forumlarda eklentinin temel komutlarını referans alan rehberler var. Grup oluşturma ve prefix, suffix ayarlamadan söz ediyorum. Ama LuckPerms eklentisi tek başına çalışmaz, bir chat-format ile desteklenmeli. Genelde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanılıyor lakin alternatif olarak
ve
eklentilerini kullanabilirsiniz. Yaptığınız modifikasyonların isminizin üzerinde ve tabda görünebilmesi için oldukça işlevli olan
eklentisi kullanabilirsiniz.

Prefix ve suffix ayarlamak istiyorsan chat formatter gibi eklenti kullanman gerek
bu eklentiyi denemenizi öneririm rahat anlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl