Racfourd
Aaaaacııııııktıııııımmmm!
- Elmaslar
- 410
- Minecraft
- Racfourd
Discord:
racfourdtr
racfourdtr
ikincielkralliklariseth
adam uzun zamandır kullandığı için ve piyasada tanınan birisi olduğu için birçok sunucudada onun ve ekibinin yaptığı eklentiler olunca permi olması çok doğru fakat senin her permi olana arkadaşın demen çok mantıksız çok boş şekilde uzatıyorsunEkli dosyayı görüntüle 265558
Ekli dosyayı görüntüle 265559
Arkadaşınızı savunmak için yaptığınız açıklamaları anlayışla karşılıyorum.
Ancak olaya arkadaş olarak değil de müşteri gözünden bakmanızı istiyorum.
Yenileme ücreti ödemeyene güncelleme getirmeyin kullanmaya devam edelim?
En mantıklı sanırım bu...
racfourdtr
Cidden sıkmaya başladı, birilerini savunma mücadelene anlam veremiyorum. Bahsi geçen mesajları da okuduğuna pek emin değilim.adam uzun zamandır kullandığı için ve piyasada tanınan birisi olduğu için birçok sunucudada onun ve ekibinin yaptığı eklentiler olunca permi olması çok doğru fakat senin her permi olana arkadaşın demen çok mantıksız çok boş şekilde uzatıyorsun
ikincielkralliklariseth
arkadaşını savunduğunu nerden çıkardın arkadaşlık başka ticaret başka bişey ikisinin ortasını bulman lazım düşün senin arkadaşın var ve bir sunucun var arkadaşınında sunucunda permi var yani sunucunu kötülerken arkadaşın gelip dese sunucu böyle değil ben oynuyorum keyifli dese sence onun fikirimi oluyor bu yoksa savunmamı? mantık yürütmeden tartışmak değişikCidden sıkmaya başladı, birilerini savunma mücadelene anlam veremiyorum. Bahsi geçen mesajları da okuduğuna pek emin değilim.Ekli dosyayı görüntüle 265560
racfourdtr
Onlarca, yüzlerce kişinin şikayetçi olduğu bir olayda karşı tarafın arkadaşı olduğunu belirtmesi ve karşı taraf aleyhine hiç düşünmemesi bana objektif olmadığını gösteriyor. Uzun bir mesajın hiçbir yerinde müşterinin en ufak haklılık payı olduğunu belirttiği yeri görmezsem arkadaşı ve savunuyor derim. Lütfen bu konudan uzaklaş, fikirlerini başka bir yerde belirt. Konunun amacı durmadan farklı yerlere çekiliyor ve kargaşaya dönüyor.arkadaşını savunduğunu nerden çıkardın arkadaşlık başka ticaret başka bişey ikisinin ortasını bulman lazım düşün senin arkadaşın var ve bir sunucun var arkadaşınında sunucunda permi var yani sunucunu kötülerken arkadaşın gelip dese sunucu böyle değil ben oynuyorum keyifli dese sence onun fikirimi oluyor bu yoksa savunmamı? mantık yürütmeden tartışmak değişik
acablade
Oyun-web baglantisi nasil ortak hub serverlardan calisiyor? En son kullandigimda siteyi de ben hostluyordum, sunucuyu da. Cidden bilmedigim icin soruyorum.Bir arkadaş araba aldığında 2 sene sonra firma senden para istese ne diyeceksin demiş. Gerçekten çok komik
Arkadaşın haberi yok galiba, araçların yıllık zorunlu trafik sigortası ve 2 yılda bir yapılması gereken muayenesi var. Muayene araç fiyatıyla pek ölçülemez tabii 2-4 bin tl civarı. Fakat aracın trafik sigortası aracın türüne değerine ve pek çok şeyine göre değişmekte.
Şuan sahip olduğum araç 2011 model ve o sene aracı 26.000₺'ye almıştık. Yıllık zorunlu trafik sigortası 22.000₺ ödemek durumunda kaldım. (2024 ücreti 2025'de kim bilir kaç olacak). Ödemezsen trafiğe çıkamıyorsun mesela
Ayrıca araçlarda yılda 2 defa MTV alınmaktadır. Bu da yine aracın türüne, değerine ve motor gücüne değişmektedir. Örneğin teslaların yıllık MTV ücreti 60.000₺'dir.
Geçen sene kafelerin menülerine bakıyordum geçen, su 20₺, kola 50₺, yemekler 100-150₺ civarında, şuan tekrar aynı menülere baktığımda su 80₺ kola 120₺, yemekler 300-500₺ bandında.
Yani 800₺ yıllık aidat ücreti 2 öğün yemeğe eşit gibi bir şey.
LeaderOS'un ilk müşterilerindenim (Yanılmıyorsam v5'in 3. müşterisiyim). Ben ilk temel lisansı satın aldım. Hiç premium'a ihtiyacım olmadı, çünkü zaten kendim leaderos'un üstüne eklemeler yapıyordum. Temamı kendim yapmıştım ve tüm ihtiyaçlarımı karışıyordu. Ayrıca aidat ücreti 2020'den beri var yanlış hatırlamıyorsam, o zamanlar temel ve standart paket için bile vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 265553
Yani sadece tema için bu kadar üzülmenize gerek yok, madem aidat ücreti bu kadar fazla geliyor size, temel paketi alıp ücretli tema yaptırtabilirsiniz.
Ben lisansı aldıktan aylar sonra Fırat ile arkadaş oldum. Yani öncelerinde epey bir süre müşterisiydim. LeaderOS'un tüm gelişim sürecini ve tekel olma sürecine canlı bir şekilde tanıklık ettim. Diyebileceğim tek şey, Fırat kazandığı parayı çoğunlukla sistemi geliştirmek ve daha iyi bir kalite sunmak için kullanmıştır. Mesela LeaderOS'un oyunla entegrasyonunu sağlayan eklentiyi bana ücretli bir şekilde kodlatmıştır. Bunu da open-source olarak github'da paylaşıp herkese ücretsiz sunmuştur.
Bilmediğiniz üzere, kullandığınız yazılımın şifreleme algoritmaları, lisans kontrolleri gibi pek çok şey yıllık ücretle fiyatlandırılmaktadır. Yani sizden aldığı ücreti Fırat LeaderOS'un kapanmaması, lisansların çalışması vs. şeyler için kullanmaktadır. Ayrıca ücretsiz sunulan Botlar, oyun-web bağlantısı gibi şeyler ortak hub serverlardan çalışıyor yani bir cloud sistemiyle sizin altyapınızda kesinti olmaması için birden fazla sunucu ile desteklemektedir.
Sunucularda VIP ücretleri 200-400₺ bandında değiştiği varsayılırsa aslında 800₺ yıllık aidat için gayet uygun gibi duruyor.
notpatch
ikincielkralliklariseth
işte birçok kişi bunu anlamıyor!! tebriklerEkli dosyayı görüntüle 265593
2022'de $3.59 olan aidat 2025'te $22.89 olmuş, LeaderOS'un masrafları da aynı şekilde 6 kat artmış olabilir :)
Byharst
Vergiyle aidat karşılaştırması yapılmış, su ve kola fiyatlarıyla aidat kıyaslanmış... Gerçekten kahkaha atmamak elde değil. Daha önce LeaderOS ile konuştuğumuzda onlar da “Domates kaç para, haberiniz var mı?” gibi şeyler söylemişti. Gerçekten çok komik.Bir arkadaş araba aldığında 2 sene sonra firma senden para istese ne diyeceksin demiş. Gerçekten çok komik
Arkadaşın haberi yok galiba, araçların yıllık zorunlu trafik sigortası ve 2 yılda bir yapılması gereken muayenesi var. Muayene araç fiyatıyla pek ölçülemez tabii 2-4 bin tl civarı. Fakat aracın trafik sigortası aracın türüne değerine ve pek çok şeyine göre değişmekte.
Şuan sahip olduğum araç 2011 model ve o sene aracı 26.000₺'ye almıştık. Yıllık zorunlu trafik sigortası 22.000₺ ödemek durumunda kaldım. (2024 ücreti 2025'de kim bilir kaç olacak). Ödemezsen trafiğe çıkamıyorsun mesela
Ayrıca araçlarda yılda 2 defa MTV alınmaktadır. Bu da yine aracın türüne, değerine ve motor gücüne değişmektedir. Örneğin teslaların yıllık MTV ücreti 60.000₺'dir.
Geçen sene kafelerin menülerine bakıyordum geçen, su 20₺, kola 50₺, yemekler 100-150₺ civarında, şuan tekrar aynı menülere baktığımda su 80₺ kola 120₺, yemekler 300-500₺ bandında.
Yani 800₺ yıllık aidat ücreti 2 öğün yemeğe eşit gibi bir şey.
LeaderOS'un ilk müşterilerindenim (Yanılmıyorsam v5'in 3. müşterisiyim). Ben ilk temel lisansı satın aldım. Hiç premium'a ihtiyacım olmadı, çünkü zaten kendim leaderos'un üstüne eklemeler yapıyordum. Temamı kendim yapmıştım ve tüm ihtiyaçlarımı karışıyordu. Ayrıca aidat ücreti 2020'den beri var yanlış hatırlamıyorsam, o zamanlar temel ve standart paket için bile vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 265553
Yani sadece tema için bu kadar üzülmenize gerek yok, madem aidat ücreti bu kadar fazla geliyor size, temel paketi alıp ücretli tema yaptırtabilirsiniz.
Ben lisansı aldıktan aylar sonra Fırat ile arkadaş oldum. Yani öncelerinde epey bir süre müşterisiydim. LeaderOS'un tüm gelişim sürecini ve tekel olma sürecine canlı bir şekilde tanıklık ettim. Diyebileceğim tek şey, Fırat kazandığı parayı çoğunlukla sistemi geliştirmek ve daha iyi bir kalite sunmak için kullanmıştır. Mesela LeaderOS'un oyunla entegrasyonunu sağlayan eklentiyi bana ücretli bir şekilde kodlatmıştır. Bunu da open-source olarak github'da paylaşıp herkese ücretsiz sunmuştur.
Bilmediğiniz üzere, kullandığınız yazılımın şifreleme algoritmaları, lisans kontrolleri gibi pek çok şey yıllık ücretle fiyatlandırılmaktadır. Yani sizden aldığı ücreti Fırat LeaderOS'un kapanmaması, lisansların çalışması vs. şeyler için kullanmaktadır. Ayrıca ücretsiz sunulan Botlar, oyun-web bağlantısı gibi şeyler ortak hub serverlardan çalışıyor yani bir cloud sistemiyle sizin altyapınızda kesinti olmaması için birden fazla sunucu ile desteklemektedir.
Sunucularda VIP ücretleri 200-400₺ bandında değiştiği varsayılırsa aslında 800₺ yıllık aidat için gayet uygun gibi duruyor.

benjamin17

benjamin17
Türkçe dil desteği bulunmakta mı ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!