Byharst
Hocam farkındaysanız çoğu kişinin derdi ömür boyu kullanım dendikten sonra bu aidatın eklenmesi, 500tl ye ömür boyu kullanım alıyorum ama 1 yıl sonra aidat 1000Tl oluyor..Sadece bir plugine 500TL üstü verdiğiniz bir durumda bence 800tl çok da değil ayrıca senelik. yoksa gidip minestorecms de alabilirsiniz.
racfourdtr
1800TL+Host+Tema(500TL)Sadece bir plugine 500TL üstü verdiğiniz bir durumda bence 800tl çok da değil ayrıca senelik. yoksa gidip minestorecms de alabilirsiniz.
ozaii1337
aidat , ürünü aldığım fiyattan pahalı ByHarst a katılıyorum bu konuda .Hocam farkındaysanız çoğu kişinin derdi ömür boyu kullanım dendikten sonra bu aidatın eklenmesi, 500tl ye ömür boyu kullanım alıyorum ama 1 yıl sonra aidat 1000Tl oluyor..
Byharst
''Yıllık yenileme masrafını ödemediğin zaman siten hala açık kalıyor ama güncelleme almıyor durumda olsa yine tamam, ama direkt siteni kapatmaları da kabul edilebilir değil.''Yenileme fiyatı bu tür ürünleri ayakta tutmak için gerekli bana sorarsanız, ancak makul fiyatlarda olması gerekiyor. Aktif olarak LeaderOS kullanmıyorum, güncel fiyatlar ne durumda en ufak fikrim yok, ama 200₺'den yüksek bir yenileme fiyatı maalesef ki mantıklı değil.
Siteyi kendin barındırıyorsun, adamlara aktif bir webhosting yükün yok.
Yıllık yenileme masrafını ödemediğin zaman siten hala açık kalıyor ama güncelleme almıyor durumda olsa yine tamam, ama direkt siteni kapatmaları da kabul edilebilir değil.
Geliştiricileri aktif tutabilmek adına sürekli bir para akışı bence lazım, ona lafım yok, ama bunun dediğim gibi makul fiyatlarda olması gerekiyor.
Yıllardır süregelen bir website scripti LeaderOS, nereden baksanız aktif 500+ kullanıcısı vardır (lisans yenileyen), 200₺'den hesaplasanız 100k₺ ediyor, neyinize yetmiyor da uçuk fiyatlar koyuyorsunuz?
Yurtdışı tabanlı scriptlere yönelmektense yurtiçinde kaliteli iş çıkartanları desteklemek gerekiyor bence de, ama Türkiye piyasasında LeaderOS gibi (pek de sevilmeyen) bir dev varken onların da fiyatlarını aşırı makul tutması gerekiyor, yoksa insanlar çok test edilmemiş, yüzlerce kullanıcı tarafından kullanılmamış bir scripti satın almaktansa yine ismi bilinen LeaderOS'a yönelir. 80k₺'ye Huawei telefon mu alırsınız 85k₺'ye iPhone mu (kalite değil isim karşılaştırması olarak söylüyorum.)? Aynı durum.
MCS: 75$ + Yıllık 25$1800TL+Host+Tema(500TL)
Domain değişiminde ve yenilemede verilecek ücret?
2024 Haziran: 800TL (Yenileme ücreti yok)
2025 Haziran: 1800TL (800TL yenileme ücreti)
Bu fiyat farkına değecek ne var?
Byharst
MCS'nin yıllık ücreti yok ki hocamMCS: 75$ + Yıllık 25$
Leaderos: 1800tl + Yıllık 800TL
Domain değişiminde ve yenilemede verilecek ücret ikisindede var
örnek verdim sadece , Tekelleşmesi iyi değil destek sistemi berbat geçiştiriyorlar eskisi gibi değil, Yıllık yenileme masrafını ödemediğin zaman direk anında kapanması da paragöz olduklarının belirtisidir (bence)
MCS'nin yıllık ücreti yok ki hocam
Byharst
Kullanabiliyorsunuz hocam, onu satın alma zorunluluğunuz yok. Zaten 1 yıl destek sunmaları gayet yeterli ve sundukları hizmette destek açısından hiçbir sorun yok. Arayüzü de gerçekten çok kolay.
Byharst
Ekli dosyayı görüntüle 265505Ekli dosyayı görüntüle 265506
LeaderOS da aidat istemesinin sebebi zaten Güncelleme ve Destek.
Değil hocam öyle olsaydı aidat ödemediğiniz de site kapanmazdı.''Yıllık yenileme masrafını ödemediğin zaman siten hala açık kalıyor ama güncelleme almıyor durumda olsa yine tamam, ama direkt siteni kapatmaları da kabul edilebilir değil.''
2 yöneticiyle bu konuyu tam 2 saat boyunca WhatsApp üzerinden detaylı şekilde tartıştık, anlattık. En sonunda 'tamam, yapacağız' dediler. Hatta biz de, 'yapacaksanız biz de destek oluruz, elimizden gelen yardımı yaparız' dedik. Ancak sonuç olarak hiçbir şey yapılmadı. KVKK ihlali olmasa verilen sözün ekran görüntüsünü bile paylaşmak isterdim.
acablade
steamde oyunlara senelik fiyatlandirma ciksa okey olcan yaniSadece bir plugine 500TL üstü verdiğiniz bir durumda bence 800tl çok da değil ayrıca senelik. yoksa gidip minestorecms de alabilirsiniz.
acablade
siteni niye kapiyo o zaman odemeyinceEkli dosyayı görüntüle 265505Ekli dosyayı görüntüle 265506
LeaderOS da aidat istemesinin sebebi zaten Güncelleme ve Destek.
Sorun para değil, sorun sonradan değiştirilen vaadler şu anda. Sınırsız bir şey aldın ve sonradan satıcı bunu aidat sistemine çevirdi diyelim, bu hoş bir şey mi? Yukarıda dediklerimi okumadın galiba.Sadece bir plugine 500TL üstü verdiğiniz bir durumda bence 800tl çok da değil ayrıca senelik. yoksa gidip minestorecms de alabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!