Çözüldü Köylüye Tıklayınca Oto bir yere atması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Freque

freque.keyubu.com
Elmaslar
5
Minecraft
asdfg1

Discord:

✧ Saul_Goodman#9999

Ben küçük bir oyun yaptım şimdi hubda köylü olucak 5 kişi alıcak oyuna tıklayanları lobiye atıcak ve 5 kişi doldumu oyuna herkeze kürek vericek ve en son hayatta kalana para vericek bunu nası yapabilirim

Citizens 2 pluginini yükleyin daha sonra commandnpc yi yükleyin.Sonra da /npc addcmd (veyacmdadd) sonrada gireceği komutu yazın.

Ek Olarak Sanırsam /npc type villager komudu ile Köylü Yapabiliyordunuz Npc Oluşturduktan Sonra

Ek olarak dediğiniz şeyi yapmak için minigame yapma bilgisine sahip olmanız gerekir.Düz minigame hazırlamanız daha kolay olacaktır.Yüksek ihtimal sunucu aternos değil mi?

Anladığım kadarıyla oyuncularınıza spleef oynatmak istiyorsunuz.Bunun için minigames pluginini kurun ardundan köylüye CommandNPC pluginini kurduktan sonra minigames giriş komutunu verebilirsiniz.

Ek olarak dediğiniz şeyi yapmak için minigame yapma bilgisine sahip olmanız gerekir.Düz minigame hazırlamanız daha kolay olacaktır.Yüksek ihtimal sunucu aternos değil mi?
aternos değil

Anladığım kadarıyla oyuncularınıza spleef oynatmak istiyorsunuz.Bunun için minigames pluginini kurun ardundan köylüye CommandNPC pluginini kurduktan sonra minigames giriş komutunu verebilirsiniz.
evt ama ben nasıl kurucağımı anlayamıyorum o yüzden eğer zamanı olan varsa anlatabilirse teşekkür ediyorum

Ozaman minigame plugininin kullanımını öğrenmen gerekiyor.Sonrasında commandnpc kullanımı diye googleda aratırsan rahatça yapabilirsin.
işte bende bunları bana nasıl yapabilceğimi anlatabilcek varmı diyorum.

Burda anlatmak çok uzun sürer. bu videolar işine yarayabilir.

tmm sonuncu videoda ona tıklıyınca 5 kişi olucak 1/5 falan diycek ve sonunda 5/5 olunca yazdığım yere ışınlıycak ama o 5 kişi nasıl yapabilirim

tmm sonuncu videoda ona tıklıyınca 5 kişi olucak 1/5 falan diycek ve sonunda 5/5 olunca yazdığım yere ışınlıycak ama o 5 kişi nasıl yapabilirim
Google a Minecraft minigames kurulumu yaz buraya link atarsam siteleri reklam olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl