Freque
freque.keyubu.com
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- asdfg1
Discord:
✧ Saul_Goodman#9999
✧ Saul_Goodman#9999
Violet Evergarden#9379
BlackKpoT#3087
✧ Saul_Goodman#9999
aternos değilEk olarak dediğiniz şeyi yapmak için minigame yapma bilgisine sahip olmanız gerekir.Düz minigame hazırlamanız daha kolay olacaktır.Yüksek ihtimal sunucu aternos değil mi?
✧ Saul_Goodman#9999
evt ama ben nasıl kurucağımı anlayamıyorum o yüzden eğer zamanı olan varsa anlatabilirse teşekkür ediyorumAnladığım kadarıyla oyuncularınıza spleef oynatmak istiyorsunuz.Bunun için minigames pluginini kurun ardundan köylüye CommandNPC pluginini kurduktan sonra minigames giriş komutunu verebilirsiniz.
Ozaman minigame plugininin kullanımını öğrenmen gerekiyor.Sonrasında commandnpc kullanımı diye googleda aratırsan rahatça yapabilirsin.aternos değil
✧ Saul_Goodman#9999
işte bende bunları bana nasıl yapabilceğimi anlatabilcek varmı diyorum.Ozaman minigame plugininin kullanımını öğrenmen gerekiyor.Sonrasında commandnpc kullanımı diye googleda aratırsan rahatça yapabilirsin.
Burda anlatmak çok uzun sürer. bu videolar işine yarayabilir.işte bende bunları bana nasıl yapabilceğimi anlatabilcek varmı diyorum.
✧ Saul_Goodman#9999
Burda anlatmak çok uzun sürer. bu videolar işine yarayabilir.
Google a Minecraft minigames kurulumu yaz buraya link atarsam siteleri reklam olur.tmm sonuncu videoda ona tıklıyınca 5 kişi olucak 1/5 falan diycek ve sonunda 5/5 olunca yazdığım yere ışınlıycak ama o 5 kişi nasıl yapabilirim
✧ Saul_Goodman#9999
peki minigame kullanmadan başka türlü yapabilirmiyiz 5 kişi alması içinGoogle a Minecraft minigames kurulumu yaz buraya link atarsam siteleri reklam olur.
Ek bir sunucu açarak yapabilirsin.Ama gerek yok.peki minigame kullanmadan başka türlü yapabilirmiyiz 5 kişi alması için
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!