V
VenoNetwork.
Ziyaretçi
Bu hesabı sırf kendinizi desteklemek için açtığınız çok belli oluyorBu Sunucuyu Başka Bir Sunucuda Reklam Yaparken Gördüm
Terbiyesice Haraketler
Bence Bu Sunucuda Oynamayın
Aşırı Reklamcı
kardeşim sanırım sende o suncuudansınız kendini avutmak için yapmana gerke yoktuBu hesabı sırf kendinizi desteklemek için açtığınız çok belli oluyor
Ayrıca sunucunuzda da (eğer kendi konunuza bakarsanız)nasıl bir durumda olduğunuzu görürsünüz
Başka sunuculara Bot atakları
Bol bol reklam yapma gibi faaliyetleriniz var
Bence haketmişsiniz diyorum başka bir şey demiyorum iyi günler
3 haftadır minecraft oynamıyorum nasıl o sunucudan olayım sadece mc-tr'de konularını gördüm kendimi avutmak gibi bir amacım yokkardeşim sanırım sende o suncuudansınız kendini avutmak için yapmana gerke yoktu
aynen kesin böyle bir yorum yaptığına göre3 haftadır minecraft oynamıyorum nasıl o sunucudan olayım sadece mc-tr'de konularını gördüm kendimi avutmak gibi bir amacım yok
Hocam istersen bu konuya tıklayarak ne kadar kötü durumda olduğunu öğrenebilirsin
Ayrıca Kan Craft'ı savunmak gibi bir niyetim yok fakat yapılanı haketmişsiniz diyorum
Ekli dosyayı görüntüle 151225
ayrıca ben xbowat değilim diye savunma yapmıştın önceden bak bakalım burada neler var
Baki#3178
Fikrimi destekleyenlerden birinin çıkması çok güzel bir his zaten kendi sunucularinin konusuna bakarsabiz daha iyi anlayabilirsinizÖncelikle merhabalar, KanCraft'ın sahibinin adını crackli minecrafta girerek kendi sunucunuzda onların ipsini paylaşmadığınızı kanıtlayabilir misiniz? Bir kaç screenshot ile kimseyi kandıramazsınız. Sizin isminizi girip bilmem atıyorum x sunucusunda reklam yapsam ve konusunu açsam olur mu? Kendinize yan hesap açıp kendinizi desteklemeniz ayrı bir konu. Ayrıca reklamcı dediğiniz sunucuda 2 hesabınızın olması...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!