KanCraft Reklamcılığı (Son mesajı okuyunuz.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VenoNetwork.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.612
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

VenoNetwork.

Ziyaretçi
Konu sahibi discord üzerinden istenen kanıtları atmayıp üstüne engellediği için Kancraft bu konuda haklı bulundu ve konu içeriği silindi. Ayrıntılı bilgi konunun son mesajında.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu ne kardeşim ya sunucular arası reklam savaşı çıkmış ?

Bu Sunucuyu Başka Bir Sunucuda Reklam Yaparken Gördüm
Terbiyesice Haraketler
Bence Bu Sunucuda Oynamayın
Aşırı Reklamcı
Bu hesabı sırf kendinizi desteklemek için açtığınız çok belli oluyor
Ayrıca sunucunuzda da (eğer kendi konunuza bakarsanız)nasıl bir durumda olduğunuzu görürsünüz
Başka sunuculara Bot atakları
Bol bol reklam yapma gibi faaliyetleriniz var
Bence haketmişsiniz diyorum başka bir şey demiyorum iyi günler

Bu hesabı sırf kendinizi desteklemek için açtığınız çok belli oluyor
Ayrıca sunucunuzda da (eğer kendi konunuza bakarsanız)nasıl bir durumda olduğunuzu görürsünüz
Başka sunuculara Bot atakları
Bol bol reklam yapma gibi faaliyetleriniz var
Bence haketmişsiniz diyorum başka bir şey demiyorum iyi günler
kardeşim sanırım sende o suncuudansınız kendini avutmak için yapmana gerke yoktu

Hocam istersen bu konuya tıklayarak ne kadar kötü durumda olduğunu öğrenebilirsin
Ayrıca Kan Craft'ı savunmak gibi bir niyetim yok fakat yapılanı haketmişsiniz diyorum
1608145108839.png

ayrıca ben xbowat değilim diye savunma yapmıştın önceden bak bakalım burada neler var

Öncelikle merhabalar, KanCraft'ın sahibinin adını crackli minecrafta girerek kendi sunucunuzda onların ipsini paylaşmadığınızı kanıtlayabilir misiniz? Bir kaç screenshot ile kimseyi kandıramazsınız. Sizin isminizi girip bilmem atıyorum x sunucusunda reklam yapsam ve konusunu açsam olur mu? Kendinize yan hesap açıp kendinizi desteklemeniz ayrı bir konu. Ayrıca reklamcı dediğiniz sunucuda 2 hesabınızın olması...

Ya bilader eski usül kalmadı ki xd

Ya iyi hoş reklam yapanları paylaşıyorsunuzda neden tüm sunucular sizin sunucunuzda reklam yapıyor ki?

Öncelikle merhabalar, KanCraft'ın sahibinin adını crackli minecrafta girerek kendi sunucunuzda onların ipsini paylaşmadığınızı kanıtlayabilir misiniz? Bir kaç screenshot ile kimseyi kandıramazsınız. Sizin isminizi girip bilmem atıyorum x sunucusunda reklam yapsam ve konusunu açsam olur mu? Kendinize yan hesap açıp kendinizi desteklemeniz ayrı bir konu. Ayrıca reklamcı dediğiniz sunucuda 2 hesabınızın olması...
Fikrimi destekleyenlerden birinin çıkması çok güzel bir his zaten kendi sunucularinin konusuna bakarsabiz daha iyi anlayabilirsiniz

Sene 2020 sohbet koruması veya reklam koruması yüklemediği için kendi hatasını başkalarına atan bir kişi daha mı çıktı yıl 2020 hatta 2021 ye gireceğiz insaf. :;p

Öncelikle merhaba, bu yorumu bütün sakinliğimi koruyarak yapıyorum. Bu arkadaşın sunucumuzun adını kötüye çıkarmasından dolayı gerekli yasal işlemleri; KÖTÜLEME YOLU İLE HAKSIZ REKABET dosyası altında yarın gün içerisinde başlatacağım. İkinci olarak bu kardeşimizin yaşı biraz küçük olduğu için dava İle ailesi uğraşacaktır zaten yaptığı davranışlardan anlarsınız. Son olarakta kendi sunucun veya başka sunucuya gidip orada reklam yapıp screenshot almanın mantığınıda anlamış değilim. Meyve veren ağaç taşlanır. Benim bu işlere uğraşacak vaktim zaten yok, bu forum mc-tr'nin üst yetkililerinede taşınacaktır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl