KanCraft Reklamcılığı (Son mesajı okuyunuz.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VenoNetwork.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.612
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene 2020 sohbet koruması veya reklam koruması yüklemediği için kendi hatasını başkalarına atan bir kişi daha mı çıktı yıl 2020 hatta 2021 ye gireceğiz insaf. :;p
Ne kadar koruyabilirler ki? *.host
com'u engellersin * host com yazarlar. İşsizlik işte ne yapsınlar.
Hocam istersen bu konuya tıklayarak ne kadar kötü durumda olduğunu öğrenebilirsin
Ayrıca Kan Craft'ı savunmak gibi bir niyetim yok fakat yapılanı haketmişsiniz diyorum
Ekli dosyayı görüntüle 151225
ayrıca ben xbowat değilim diye savunma yapmıştın önceden bak bakalım burada neler var
Her gün 100 sunucuda reklam yapıldığını düşünürsek.
xBowat'ın 99'unda bulunduğu garantidir. 1'i kendinde yapılmış arkadaşın. Kendi rezilliğini, onlarda bana yapıyor diye temizlemeye çalışıyor.

Gördüğünüz gibi paket hazirlanan sunuculara girip çökertmeye de çalişmişlar rezilligin daniskasi

Ekli dosyalar

• IMG_20201216_231829.jpg
    IMG_20201216_231829.jpg
    252,8 KB · Görüntüleme: 67
Ayrıca yarın sabahtan Kara Listeye konularını açmaya hazırlanıyorum
Belki bu sefer akıllanırlar

Ayrıca yarın sabahtan Kara Listeye konularını açmaya hazırlanıyorum
Belki bu sefer akıllanırlar
KARA-LİSTE'yi boş verin, Kan Craft yönetimi bir başvuruya hazırlanıyor...

Öncelikle merhabalar, KanCraft'ın sahibinin adını crackli minecrafta girerek kendi sunucunuzda onların ipsini paylaşmadığınızı kanıtlayabilir misiniz? Bir kaç screenshot ile kimseyi kandıramazsınız. Sizin isminizi girip bilmem atıyorum x sunucusunda reklam yapsam ve konusunu açsam olur mu? Kendinize yan hesap açıp kendinizi desteklemeniz ayrı bir konu. Ayrıca reklamcı dediğiniz sunucuda 2 hesabınızın olması...
kanka bu olay bize yapıldı beni savunan olmadı burda şimdi onumu savunuyorsunuz

Ekli dosyayı görüntüle 151216
Ekli dosyayı görüntüle 151218
Bugün Size KanCraftın Nasıl Bir Kimliği Olduğunu Açıklayayim mc.kancraft.pw play.kancraft.pw Sunucusu Terbiyesizce karatersizce Sunucularda Reklam Yapıyor İsmi Banlayın SSunucuzdan Sizede Reklam Yapar Başka Bir Sunucudada Gördüm Reklamını Terbiyesizce Haraketler..
Ayrıca bakinız arkadaş ilk fotoğrafta windows görev çubuğunu fotoğrafa almamış yoksa 2. Bir minecraft mı var
Diye insan şüpheye düşüyor aslında şüpheye düşmemeli direk kesinlikle emin olmalıyız

1 aylık ömrü var bu sunucunun. (!) Buraya yazıyorum uzatmaya gerek yok. Bu kafayla nerelere gideceğini düşünmemize gerek yok. VenoNetwork harika bir sunucudur. (!)

Konu sahibi istenen kanıtları discord üzerinden istendiği halde atmayıp üstüne de engellediği için Kancraft bu konuda haklı bulundu ve konu içeriği kaldırıldı. Konu forum üyelerinin bir süre daha bilgilenebilmesi için genel görünüme açık kalacak. İyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl