ItemSpawner by bertek41 (yasins)

Düşünce tarzım mc-tr nin de spigot gibi geliştirici tabanlı bir forum olma yolunda ilerlemesi. Eğer öyle bir forumda sen mesajlarda gidip 10 euro / 10 dolar pahalı dersen bak bakalım seni kaale alıp bu şekilde açıklama yapıyorlar mı? Kimse fiyat tartışmasına girmek ya da başkalarının fiyatlandırması üzerinden satın almaya karar vermesi mantıklı değildir. Dediğim gibi 30 tl bana pahalı geliyorsa yorumumda 30 tl nin pahalı olduğunu konuşmak yerine eğer eklentiye ... özellikleri eklenirse tam bir fiyat performans olacağından bahsedebilir ya da eklentinin tanıtımına kıyasla ne kadar ilerleme kaydedebileceğinden bahsedebilirsin.

Ben arkadaşımıza gidip de şu fiyata eklentini sat demedim aksine bu özelliklerin bu fiyat için yetersiz olduğunu söyledim.
Spigot üzerinde de bu tarz f/p yorumları dönüyor.
Bu eklentiyi karalamak yerine daha da geliştirir.

Ben arkadaşımıza gidip de şu fiyata eklentini sat demedim aksine bu özelliklerin bu fiyat için yetersiz olduğunu söyledim.
Spigot üzerinde de bu tarz f/p yorumları dönüyor.
Bu eklentiyi karalamak yerine daha da geliştirir.
Eskiden ben de senin gibi çok eleştiren bir adamdım fiyat muhabbetlerini taa ki harbiden kaliteli yapılmış emek verilen ve Türkiye'de zor denk geleceğin ürünler çıkartana kadar. 2016 yılında bu sunucuyu kopyalamak kolay olacak diye çıktığımda bir sistemi için 3 ay çalıştığımı hatırlıyorum. O yüzden bu tarz yorumları yapabilmek için yasin arkadaşın seviyesinde olmak gerekir bence.

satın almadan yorum yapamıyorlar zaten :D O yüzden direkt fiyata uygun olduğunu düşünüyorlar

Arkadaşım satın aldıktan sonra fiyat üzerine yorum yapmamın ne anlamı var. Açılan konu tanıtım konusu ve tüm özellikleri aktarmış. Ben de gördüğüm özelliklerle fiyatı kıyaslayıp uygun bulmadığımı en nazik dille söyledim. Daha fazla konuyu kirletmemek adına tartışmayı bitiriyorum.

Sana da satın aldıktan ve almadan önce yorum yapmanın farkını düşünmen için zaman kalmış olur.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden ben de senin gibi çok eleştiren bir adamdım fiyat muhabbetlerini taa ki harbiden kaliteli yapılmış emek verilen ve Türkiye'de zor denk geleceğin ürünler çıkartana kadar. 2016 yılında bu sunucuyu kopyalamak kolay olacak diye çıktığımda bir sistemi için 3 ay çalıştığımı hatırlıyorum. O yüzden bu tarz yorumları yapabilmek için yasin arkadaşın seviyesinde olmak gerekir bence.

Arkadaşın ismini dahi bilmiyorum lakin siz yakından tanıyorsunuz anlaşılan. Kişinin tecrübe seviyesini tanışmadan bilemem ve o konu hakkında yorum yapamam, sana da bunu öneririm.
Son olaraksa tecrübesi bu kadar iyi bir arkadaşımız olabilir fakat söz konusu eklentiyi eleştirmemi değiştiremez.

Arkadaşım satın aldıktan sonra fiyat üzerine yorum yapmamın ne anlamı var. Açılan konu tanıtım konusu ve tüm özellikleri aktarmış. Ben de gördüğüm özelliklerle fiyatı kıyaslayıp uygun bulmadığımı en nazik dille söyledim. Daha fazla konuyu kirletmemek adına tartışmayı bitiriyorum.

Sana da satın aldıktan ve almadan önce yorum yapmanın farkını düşünmen için zaman kalmış olur.
Tamam da fiyat uygun olmamış yorumunda değişen tek şey mesaj sayın. Kanser gibi bir şeyle savaştığın zaman ilacı için evini bile satarsın. Buna ihtiyacı olan arkadaşın 30 tlyi göz ardı etmeyeceğini düşünüp, MC forumundaki klasik fiyat eleştiren adam kılığından vazgeçmen dileğiyle :)

Arkadaşın ismini dahi bilmiyorum lakin siz yakından tanıyorsunuz anlaşılan. Kişinin tecrübe seviyesini tanışmadan bilemem ve o konu hakkında yorum yapamam, sana da bunu öneririm.
Son olaraksa tecrübesi bu kadar iyi bir arkadaşımız olabilir fakat söz konusu eklentiyi eleştirmemi değiştiremez.
Ben arkadaşı savunmuyorum, düşünceni beğenmedim sadece :D Biz bir ekibiz ve başarısız olduğumuz konuda kendimizi eleştirip düzeltiyoruz. Ben de bir şeyler satarken fiyatı çok eleştirdiler, 2 yıl geçti paketi kopyalayan çıkmadı :D Ee bu halde o fiyatı baya bildiğin hak ediyor oluyor.

Tamam da fiyat uygun olmamış yorumunda değişen tek şey mesaj sayın. Kanser gibi bir şeyle savaştığın zaman ilacı için evini bile satarsın. Buna ihtiyacı olan arkadaşın 30 tlyi göz ardı etmeyeceğini düşünüp, MC forumundaki klasik fiyat eleştiren adam kılığından vazgeçmen dileğiyle :)

İhtiyacı olan insanlar 30 tl verip alabilir, ben bunu engellemiyorum. Kanserle basit bir eklentiyi denk tutman düşünce dünyan konusunda beni hayrete düşürdü. Herkese açık paylaşılan bir konuya fikrimi belirttim. Düşünmekten yoksun MC forumundaki adam kılığından vazgeçmen dileğiyle.

İhtiyacı olan insanlar 30 tl verip alabilir, ben bunu engellemiyorum. Herkese açık paylaşılan bir konuya fikrimi belirttim. Düşünmekten yoksun MC forumundaki adam kılığından vazgeçmen dileğiyle.
Bak anlamıyorsun asjdfhsjdahfhjas, sen 30 tl çok olmuş ya da olmamış dediğin zaman buna ihtiyacı olan adam yine 30 tl verecek, çok bulan adam yine almayacak. Şu an boş yapıyoruz bilmem farkında mısın

Ben arkadaşı savunmuyorum, düşünceni beğenmedim sadece :D Biz bir ekibiz ve başarısız olduğumuz konuda kendimizi eleştirip düzeltiyoruz. Ben de bir şeyler satarken fiyatı çok eleştirdiler, 2 yıl geçti paketi kopyalayan çıkmadı :D Ee bu halde o fiyatı baya bildiğin hak ediyor oluyor.
Bak anlamıyorsun asjdfhsjdahfhjas, sen 30 tl çok olmuş ya da olmamış dediğin zaman buna ihtiyacı olan adam yine 30 tl verecek, çok bulan adam yine almayacak. Şu an boş yapıyoruz bilmem farkında mısın

Şu an sen boş yapıyorsun bilmem farkında mısın? Az önceki mesajımda şu an yazdığın mesajı izah etmiştim. Lütfen daha fazla uzatma zamanımızı daha değerli şeylere harcayalım. ;)

Ve bu tarz içerikler satın alındıktan sonra eleştirilmeli, bir oyuna (GTA V, THE FOREST, RUST, CS:GO VE YA PUBG) para vermeden onu eleştirmek gibi. O yüzden gereksiz yorum ve fikirler ile konuyu boğmayalım.

ahahha 30tl para vereceğim ve eklentiyi düzenleyemiyeceğim ? Beğenmedim.

Epic Spawner çöp la baya hata var 4 demir sp + 1 elmas blok u birleştiriyonuz mesela 5x elmasblock veriyor. Bide Blok koyabiliyoruz spawnera
leak kullanırsan evet öyle ama gidip satın alırsan hiçbir hata olmadığı göreceksin.

leak kullanırsan evet öyle ama gidip satın alırsan hiçbir hata olmadığı göreceksin.
Çoğu kişinin satın almadığı da aşikar. :D

Kusura bakma ama bunu alacağıma üstüne 30TL eklerim çok daha kaliteli çok daha fazla özelliğe sahip olan EpicSpawners'ı kullanırım.
Tanıdık geldi mi sana millete leak kullandırmayı seven insan?

1551521035632.png

Eline sağlık güzel bir eklenti bol kazançlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl