eklenti yazarıysan, hiç bir eklentine 10 lira 15 lira değer biçmezsin, skript değil bu oturup hiç beyin kullanmadan rastgele tuşlara basmaya benzemez, .
eğer eklenti ücretliyse, kaynak kodlarını paylaşmaması gayet doğal.
içine bakmak yani decomp etmek zaten illegal bir durum sen bunu legal bir şekilde lanse ediyor oluşun gerçekten kötü bir durum, sen windowsu orjinal kullanıyorsun diyelim içini açıp bakabiliyor musun? linux bedava aç githubu bak kodlarına. açık kaynak mantığını tam anladığını sanmıyorum, arkadaş bir yasak koymuş ki çokta haklı bence.
menü kodlamak minecraftta en zevkli ve en kolay olan şeylerden biridir, tabii monoton bir şekilde bukkitin verdiği apiyi kullanırsan tabii zor gelir. eğer framework kullanmayı biliyorsanız size menü kodlamada en sağlıklı en kolay yolu önerebilirim personinblack in yaptığı ve gördüğüm en iyi bukkit frameworklerden olan 'black'
bunun kotlin versionunu ve biraz daha gelişmişini ben kendi utsutilimde kullanıyorum istersen inceleyebilirsin ancak kotlin olduğunu tekrardan belirtiyim onunda linki burada
, bukkit te yaptığın hiç bir şeyi övgü olarak kullanamazsın, çünkü zaten aşırı kolay bir api istediğini istediğin gibi yapmana izin veriyor en nihayetinde