bu fiyatlar bu eklenti için gayet uygundur, ki bana çok az bile geldi, bence 50tl den aşa olmamalı, bu işin arkasında bilgi tecrübe azim ve uzun uğraşlar var, eklentide her ne kadar çok özellik olmasa arkadaşın bu seviyeye gelmesi hayli zaman almıştır ve türlü zorluklarla baş etmiştir, bunları da göz önünde bulundurursak, bu emeğin fiyatı bu kadar ucuz olmaması kanaatindeyim.Bu tarz bir eklenti için ücretleri çok fazla buldum fakat şu ana kadar hiç eklenti satışı yapmadım. Eğer bu fiyata bu eklenti için alıcı bulabiliyorsanız tebrik ediyorum.
bu fiyatlar bu eklenti için gayet uygundur, ki bana çok az bile geldi, bence 50tl den aşa olmamalı, bu işin arkasında bilgi tecrübe azim ve uzun uğraşlar var, eklentide her ne kadar çok özellik olmasa arkadaşın bu seviyeye gelmesi hayli zaman almıştır ve türlü zorluklarla baş etmiştir, bunları da göz önünde bulundurursak, bu emeğin fiyatı bu kadar ucuz olmaması kanaatindeyim.
Ben bu eklentiyi müşteri istediği için böyle kodladım yoksa epicspawnerdan bir kaç özellik alırdım. Tabii eklenti satılırsa geliştirmeyi düşünüyorum.Epic Spawner çöp la baya hata var 4 demir sp + 1 elmas blok u birleştiriyonuz mesela 5x elmasblock veriyor. Bide Blok koyabiliyoruz spawnera
Teşekkürler.Konuyu beğendim eline sağlık
Genellikle kişiye özel kodladığım için bunun bir kaç katını alıyorum.Bu tarz bir eklenti için ücretleri çok fazla buldum fakat şu ana kadar hiç eklenti satışı yapmadım. Eğer bu fiyata bu eklenti için alıcı bulabiliyorsanız tebrik ediyorum.
Teşekkürler.bu fiyatlar bu eklenti için gayet uygundur, ki bana çok az bile geldi, bence 50tl den aşa olmamalı, bu işin arkasında bilgi tecrübe azim ve uzun uğraşlar var, eklentide her ne kadar çok özellik olmasa arkadaşın bu seviyeye gelmesi hayli zaman almıştır ve türlü zorluklarla baş etmiştir, bunları da göz önünde bulundurursak, bu emeğin fiyatı bu kadar ucuz olmaması kanaatindeyim.
Paramı eklenti satarak kazandığım için genellikle yaptığım işleri ücretli olarak sunuyorum. Ücreti piyasaya göre koydum daha düşük koysam Skript ile aynı fiyata denk geliyor. Yine de görüşünüz için teşekkür ediyorum.Çok daha kaliteli eklentileri yazabilen insanlar da aynı emeği hatta daha fazlasını veriyor. Fakat kimisi eklentilerini ücretsiz kimisi ise uygun fiyatlara satıyor. Tabiki tercih meselesi fakat bu eklenti için bu fiyat bana göre aşırı pahalı.
Görüşün için teşekkürler.Eklentiyi beğendim özellikle yakıt sistemini, önce de görmüştüm ama bu fiyata mükemmel.
Sana göre pahalıdır başkasına göre ucuzdur. Bu tarz yorumların burada olmaması gerek. Önemli olan nokta eklentinin fonksiyonelliği ve teknik kısmıdır. Eğer 30 tl yi veremeyecekse biri zaten bu konuya girmesine (burada girmesine) gerek yoktur. Özel durumlarını bizzat eklenti yapımcısıyla konuşabilir.Çok daha kaliteli eklentileri yazabilen insanlar da aynı emeği hatta daha fazlasını veriyor. Fakat kimisi eklentilerini ücretsiz kimisi ise uygun fiyatlara satıyor. Tabiki tercih meselesi fakat bu eklenti için bu fiyat bana göre aşırı pahalı.
Sana göre pahalıdır başkasına göre ucuzdur. Bu tarz yorumların burada olmaması gerek. Önemli olan nokta eklentinin fonksiyonelliği ve teknik kısmıdır. Eğer 30 tl yi veremeyecekse biri zaten bu konuya girmesine (burada girmesine) gerek yoktur. Özel durumlarını bizzat eklenti yapımcısıyla konuşabilir.
Ayrıca @AloneXX önemli olan senin istediğini yapıp yapmaman değil. İstediğini yapsan da bunu ekstra olarak piyasaya sürme hakına sahip olamazsın. Yeterli bilgiye sahipsen tabii ki eklentideki (sana göre uygun olmayan kısımları) rahatlıkla değiştirebilirsin. @utsukushihito 'nun da dediği gibi kimsenin ruhu bile duymaz.
Son olarak @BaranMRJ her spawner / üretici konularında gelip es yi savunman beni aşırı sinirlendirmeye başladı. Dandik bir plugini savunacağına git skripti savun. Eklentinin son sürümünü test ettiğinde (uzun süreli yaklaşık 2-3 gün) çeşitli veri kaybı - sp yi oluşturduğun id kısmının yerine custom ın geri gelmesi ve daha da önemlisi yapımcısının bu sorunlar dururken farklı farklı saçma sıkıntıları fixledim diyip sürekli güncellemesi eklentinin sıkıntılı olduğunu gösterir. O yüzden bir fanatik olmaktan çıkıp önce piyasaya bak.
Son dedim de @bertek41 her ne kadar nasıl yazdığını bilmesem de geliştirmen gereken çok nokta olduğunu ve bunları geliştireceğini umut ediyorum Şimdiden başarılar :)
Java ile bir içerik sunduğun zaman sana göre "ucuz" fiyatlandırmayı yapabilecek yüreğin olduğunda seni canı gönülden takdir edeceğime ve onu satın alacağıma söz veriyorum.Bana göre ucuz veya pahalı olabilir, bunu belirtmek en doğal hakkım. Yorumu açtığı konuda yapmayıp da özelde halletmeye çalışmak oldukça yanlış eğer bu tür bir forumda konu açıyorsa çeşitli yorumalara açık olmalı. Ben 30 tl verdikten sonra eklentinin özelliklerini tartışsam ne yazar belki de adam eklenti piyasaya çıktıktan sonra güncelleme yayınlamayacak. Ek olaraksa olayın benim özel durumumla alakası yok insanlara bu şekilde çarpıtma yapmanız düşünce tarzınızı iyi yansıtmış.
@BaranMRJ bilgisiz birisi. Translate paketlerini 150tlden satıp, el emeği göz nuru eklentilere biçilen "ucuz" fiyata pahalı diyor :D Yasin'in takmaması gereken bir mesajdı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Java ile bir içerik sunduğun zaman sana göre "ucuz" fiyatlandırmayı yapabilecek yüreğin olduğunda seni canı gönülden takdir edeceğime ve onu satın alacağıma söz veriyorum.
Görüşlerin için teşekkür ediyorum. Geliştireceğimden emin olabilirsin.Sana göre pahalıdır başkasına göre ucuzdur. Bu tarz yorumların burada olmaması gerek. Önemli olan nokta eklentinin fonksiyonelliği ve teknik kısmıdır. Eğer 30 tl yi veremeyecekse biri zaten bu konuya girmesine (burada girmesine) gerek yoktur. Özel durumlarını bizzat eklenti yapımcısıyla konuşabilir.
Ayrıca @AloneXX önemli olan senin istediğini yapıp yapmaman değil. İstediğini yapsan da bunu ekstra olarak piyasaya sürme hakına sahip olamazsın. Yeterli bilgiye sahipsen tabii ki eklentideki (sana göre uygun olmayan kısımları) rahatlıkla değiştirebilirsin. @utsukushihito 'nun da dediği gibi kimsenin ruhu bile duymaz.
Son olarak @BaranMRJ her spawner / üretici konularında gelip es yi savunman beni aşırı sinirlendirmeye başladı. Dandik bir plugini savunacağına git skripti savun. Eklentinin son sürümünü test ettiğinde (uzun süreli yaklaşık 2-3 gün) çeşitli veri kaybı - sp yi oluşturduğun id kısmının yerine custom ın geri gelmesi ve daha da önemlisi yapımcısının bu sorunlar dururken farklı farklı saçma sıkıntıları fixledim diyip sürekli güncellemesi eklentinin sıkıntılı olduğunu gösterir. O yüzden bir fanatik olmaktan çıkıp önce piyasaya bak.
Son dedim de @bertek41 her ne kadar nasıl yazdığını bilmesem de geliştirmen gereken çok nokta olduğunu ve bunları geliştireceğini umut ediyorum Şimdiden başarılar :)
Düşünce tarzım mc-tr nin de spigot gibi geliştirici tabanlı bir forum olma yolunda ilerlemesi. Eğer öyle bir forumda sen mesajlarda gidip 10 euro / 10 dolar pahalı dersen bak bakalım seni kaale alıp bu şekilde açıklama yapıyorlar mı? Kimse fiyat tartışmasına girmek ya da başkalarının fiyatlandırması üzerinden satın almaya karar vermesi mantıklı değildir. Dediğim gibi 30 tl bana pahalı geliyorsa yorumumda 30 tl nin pahalı olduğunu konuşmak yerine eğer eklentiye ... özellikleri eklenirse tam bir fiyat performans olacağından bahsedebilir ya da eklentinin tanıtımına kıyasla ne kadar ilerleme kaydedebileceğinden bahsedebilirsin.Bana göre ucuz veya pahalı olabilir, bunu belirtmek en doğal hakkım. Yorumu açtığı konuda yapmayıp da özelde halletmeye çalışmak oldukça yanlış eğer bu tür bir forumda konu açıyorsa çeşitli yorumalara açık olmalı. Ben 30 tl verdikten sonra eklentinin özelliklerini tartışsam ne yazar belki de adam eklenti piyasaya çıktıktan sonra güncelleme yayınlamayacak. Ek olaraksa olayın benim özel durumumla alakası yok insanlara bu şekilde çarpıtma yapmanız düşünce tarzınızı iyi yansıtmış.
Felsefe yapabildiğini düşündüğün kadar yorumlarını yazmadan önce düşünsen keşke neyse konuyu bitiriyorum :) @bertek41 Allah sabır versin !Java ile içerik sunuyorum gerek yardım isteyen sunuculara gerekse forum üzerinden. Bu işten asla para almadığımı belirttim, bu tarz bir işten de para almam. Ayrıca bendeki yüreği sanal ortamdan tartışmak ancak klavyedeki yüreğe uygun düşer.
satın almadan yorum yapamıyorlar zaten :D O yüzden direkt fiyata uygun olduğunu düşünüyorlarDüşünce tarzım mc-tr nin de spigot gibi geliştirici tabanlı bir forum olma yolunda ilerlemesi. Eğer öyle bir forumda sen mesajlarda gidip 10 euro / 10 dolar pahalı dersen bak bakalım seni kaale alıp bu şekilde açıklama yapıyorlar mı? Kimse fiyat tartışmasına girmek ya da başkalarının fiyatlandırması üzerinden satın almaya karar vermesi mantıklı değildir. Dediğim gibi 30 tl bana pahalı geliyorsa yorumumda 30 tl nin pahalı olduğunu konuşmak yerine eğer eklentiye ... özellikleri eklenirse tam bir fiyat performans olacağından bahsedebilir ya da eklentinin tanıtımına kıyasla ne kadar ilerleme kaydedebileceğinden bahsedebilirsin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Felsefe yapabildiğini düşündüğün kadar yorumlarını yazmadan önce düşünsen keşke neyse konuyu bitiriyorum :) @bertek41 Allah sabır versin !
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!