|Jershy|#7336
Bycakr#6903
Beklediğim yorumlardan birisi oldu. Öncelikle birkaç kişinin daha düştüğü hataya düştüğünüz için teşekkür ederim. Böyle mesajları yanıtlamaktan mutlu oluyorum. Araştırma yetinizi geliştirmeniz güzel olmuş. Şimdi gelelim konumuza;Acaba bu eklentinin bunlardan farkı nedir? Rapor edip sildirmeyin hemen mesajımı korkacak bir şey yok karalama yapmıyorum merak ediyorum sadece
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hatta sizinki bunların yanında baya küçük ve eksik kalıyor. Neden bunu almalıyız açıklar mısınız?
O adamın adı sanı performansa etkisi belli değil de sizin ki belli miSadece üçüncü attığınız eklenti ücretsiz olarak yayımlanmış. Yayımlayan kişinin adı sanı, performansa etkili olacağı ya da olmayacağı hakkında bir şüphe.
Bycakr#6903
Kocaman mesaj yerine ücretsiz olandan laf geçirmeye çalışan siz, kahvemi yudumlarken gülen ben.O adamın adı sanı performansa etkisi belli değil de sizin ki belli mi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!