Black_-OPS
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 64
- Minecraft
- BlackOPS__
Discord:
BlackOPS#5407
Merhaba değerli MC-TR üyeleri, Hypnos takımından ayrılma kararı aldım. Olayı özet geçecek olursak; Takım sahibi Atakan bana şunu yazdı "Hypnosun özel müşterilerden birine bir kaç günlük paket lazım YagizLOL'e 400 TL değerinde bir reklam vermiş, parası kalmamış, parası boşuna gitmesin legend skyblock paketini sen buna at parayı sonra halledeceğiz." dedi. Ben tabii ki kabul etmedim ancak sonradan "adamı tanıyorum", "öyle birisi değil" gibi ibareler kullanarak aklımı çeldi, bende takım sahibi olduğu için güvendim. Çalıştığım takımın sahibine güvenmeyeceğimde kime güveneceğim? Kişinin discordunu istedim yolladı, ardından paketi teslim ettim. Olanlardan birkaç gün sonra kendisiyle iletişime geçtim. Sesli sohbete girdik, paketi teslim etmeden önce "para işi halledilir" dediği için ve buna aynı şekilde takım sahibim Akrei(Atakan) yani yeni nicki ile Veace buna güvence verdiği için ücreti ne zaman atacağını sordum ve "Paketi sildim parasını vermiyorum bunu Atakanda biliyordu" dedi. Tabii ki ilk başta inanmadım, sonuçta uzun zamandır tanıdığım ve ekibinde olduğum birisi. "Hayır", "Atakan yapmaz" dedim. Atakan'ın kendisine sorduğumda "yapmadım" dedi. Ancak sonradan kişiden kanıt istediğimde yolladı bunun üzerine Atakan ücretimi iade etmek istesede tabii ki kabul etmedim sonuçta benim emek verip, alın teri döktüğüm paketi başkasına ücretsiz ulaşmasında büyük bir rolü var ve onun vereceği müşterilerimden değerli değil ve takımdaki diğer yardakçılarıyla birlikte beni ikna etmeye ve aynı tutarda komisyon ödememe gibi tekliflerde bulunmaya devam ettiler. Bunun üzerine bende takımdan ayrılma kararı aldım, çünkü beni sırtımdan bıçaklayan birisinin yanında daha fazla devam edemezdim. Sağolsun takımdaki birkaç iyi dostum benimle birlikte ekipten ayrıldı. Legend SkyBlock ürünüme kısa zamanda büyük bir güncelleme gelecektir ve bu olanları elimden geldiğince telafi edeceğim. Sağlıcakla
kalın :melek:
Bu konuyu Mc Tr yönetiminede bildirdim ve hypnos takımının flaması kaldırıldı.
Kanıtlar
kalın :melek:
Bu konuyu Mc Tr yönetiminede bildirdim ve hypnos takımının flaması kaldırıldı.
Kanıtlar
Son düzenleme: