Çözüldü Hypnos İhaneti/Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benle alakalı bir durum yok, dolayısıyla ben bir şeyi abartmıyorum. Sadece hakkını aramış konuyu açarak, belirtmiş durumu foruma. Bundan sonra takıma girmeyi düşünen falan olur okumuş olurlar. Yanı sıra bu platformdan alışveriş yapan diğer müşterilerin de hakkı yenmiş oluyor. Sadece satıcı değil yani olay. Diğerlerini para verip aldığı bir şeyi, niye bir başkası yayıncıya 400tl verdim diye ücretsiz ediniyor? Yayıncının bu platforma, satıcıya da herhangi bir katkısı yok bu durumda.
İşte şu an abarttın, söylediğimi okumuyorsun. Akrei sonra hallederiz demiş, tamam der sonra halledersin ortada 50 100₺ anca bi para var. Para bulunca verir aynı yolun aynı takımın yolcususunuz, zaman zaman müsamaha göstermeniz gerekir.

İşte şu an abarttın, söylediğimi okumuyorsun. Akrei sonra hallederiz demiş, tamam der sonra halledersin ortada 50 100₺ anca bi para var. Para bulunca verir aynı yolun aynı takımın yolcususunuz, zaman zaman müsamaha göstermeniz gerekir.
Tamam işte diyorum ya bana melowdynin herhangi bir hazır paketini at sonra sen parayı melowdye ödersin olur biter.

Olaylar yaşanırken takım içerisindeydim, @Black_-OPS adlı dostum takımda cebelleşirken bende "müşterilerinle iletişimi kaybetmemelisin" diyerek kendisine bir söylemde bulundum. Ayrıca olanlara karşı çıktım ve kendisini sadece müşterilerimi barındırdığım sunucuma davet ettim, rol verdim. Ayrıca takımdan ayrılıp kendime flama almak istediğim için discordumda everyone çektim ve discordun yakında aktif olacağını söyledim. Bunu yaptığıma dair birkaç screenshot atarak beni tüm ana Team Zımbırtı discorduna karşı everyone çekerek banladılar ki zaten yaptığımı inkar felanda etmiyorum. Ancak o takımın sessizce ayrılıp emekli olmak isteyen bir üyesiysem bu şekilde bir yaygara koparmaya gerek yoktu sanırım kendi akıllarınca satışlarımı düşüreceklerini sandılar, ama yanıldılar satışlarım 2 katına çıktı. Zaten benim görüşüm o takıma girmem hataydı Birol'a bu konuda desteğim sonsuzdur. Halen ekip discordunda olan bir dostuma göre arkamdan küfür etmeye devam ediyorlarmış, etsinler buda kendi seviyelerini gösterir.

Screenshot_20201224-193534_Discord.jpg

Birdaha şu durumu açıklayayım, daha da basitleştirerek:

Sen ve bir ortağın olsun, adı da X.
X ve senin bir platformun var adı da Y.
Sen bir paket yapıyorsun, ortağın senden paketi başkasına atmanı istiyor, ama ödemeni almadan, sebebi ise bu kişinin başka bir yayıncıya 400tl ödemiş olması.
Sen, X'i kırmıyorsun atıyorsun paketi.
Daha sonra bu paketi attığınız kişi parayı ödemeyi reddediyor.
Ortağın ise onun yerine parayı ödemeyi teklif ediyor.
Diyelim ki sen bu parayı almayı kabul ettin, ortağınla aranda bir problem kalmadı. Fakat müşterilerle?

Paketi attığınız kişi ücretsiz almış oldu bu paketi, ama diğer müşteriler parayla?
Ortağından parayı almakla kapanmıyor yani olay bunu belirtmeye çalışıyorum.

Birdaha şu durumu açıklayayım, daha da basitleştirerek:

Sen ve bir ortağın olsun, adı da X.
X ve senin bir platformun var adı da Y.
Sen bir paket yapıyorsun, ortağın senden paketi başkasına atmanı istiyor, ama ödemeni almadan, sebebi ise bu kişinin başka bir yayıncıya 400tl ödemiş olması.
Sen, X'i kırmıyorsun atıyorsun paketi.
Daha sonra bu paketi attığınız kişi parayı ödemeyi reddediyor.
Ortağın ise onun yerine parayı ödemeyi teklif ediyor.
Diyelim ki sen bu parayı almayı kabul ettin, ortağınla aranda bir problem kalmadı. Fakat müşterilerle?

Paketi attığınız kişi ücretsiz almış oldu bu paketi, ama diğer müşteriler parayla?
Ortağından parayı almakla kapanmıyor yani olay bunu belirtmeye çalışıyorum.
Zaten kefil olduysa parayı ödemesi gereken kişi o :/

Tamam işte diyorum ya bana melowdynin herhangi bir hazır paketini at sonra sen parayı melowdye ödersin olur biter.
İyi de ben sana kefil olmuyorum ki bu durumda, çok güvendiğim bir dostum olur kefili olurum ödemezse ben öderim olur biter :/ Gerçi sizde bu takım içi dostluk güven kavramları yok galiba

Zaten kefil olduysa parayı ödemesi gereken kişi o :/
Müşteriye kefil oldu ama müşterinin ücreti ödemeyeceğini biliyordu takım sahibim ona rağmen ürünü vermemi istedi bilmm anlatabildim mi?

İyi de ben sana kefil olmuyorum ki bu durumda, çok güvendiğim bir dostum olur kefili olurum ödemezse ben öderim olur biter :/ Gerçi sizde bu takım içi dostluk güven kavramları yok galiba
Yukarıdaki mesajımda anllattım meseleyi bu kefil olmak değil. İş birliği yapmak.

Fazla abartılmış, paketin fiyatını alsaydın zaten satmış olacaktın diğer müşterilere haksızlık olmaz çünkü para aldın?
Kendini üste çıkarma çabaları gibi geldi.

Fazla abartılmış, paketin fiyatını alsaydın zaten satmış olacaktın diğer müşterilere haksızlık olmaz çünkü para aldın?
Kendini üste çıkarma çabaları gibi geldi.
Beni kandıran birisinin ekibinde durmaya devam mı etseydim yani? kusura bakmayın o kadar yüzsüz değilim.

Ve bu konunun tartışılacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Haklı olsalardı flamaları silinmezdi.

Hala daha olayı anlayamayan bir adet ben. Hocam şimdi burada takım değil müşteri dolandırmış gibi sanki? Takımlık problem ne tam olarak onu anlamadım.

Hala daha olayı anlayamayan bir adet ben. Hocam şimdi burada takım değil müşteri dolandırmış gibi sanki? Takımlık problem ne tam olarak onu anlamadım.
Müşteri ile takım sahibim iş birliği yapıyor. Konuyu biraz daha dikkatle okursanız anlarsınız olayı

Neyse :D Tamam hocam size pusu kurmuşlar. Buradan tüm ekip üyelerime sevgiler saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl