Çözüldü Hypnos İhaneti/Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black_-OPS

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
64
Minecraft
BlackOPS__

Discord:

BlackOPS#5407

Merhaba değerli MC-TR üyeleri, Hypnos takımından ayrılma kararı aldım. Olayı özet geçecek olursak; Takım sahibi Atakan bana şunu yazdı "Hypnosun özel müşterilerden birine bir kaç günlük paket lazım YagizLOL'e 400 TL değerinde bir reklam vermiş, parası kalmamış, parası boşuna gitmesin legend skyblock paketini sen buna at parayı sonra halledeceğiz." dedi. Ben tabii ki kabul etmedim ancak sonradan "adamı tanıyorum", "öyle birisi değil" gibi ibareler kullanarak aklımı çeldi, bende takım sahibi olduğu için güvendim. Çalıştığım takımın sahibine güvenmeyeceğimde kime güveneceğim? Kişinin discordunu istedim yolladı, ardından paketi teslim ettim. Olanlardan birkaç gün sonra kendisiyle iletişime geçtim. Sesli sohbete girdik, paketi teslim etmeden önce "para işi halledilir" dediği için ve buna aynı şekilde takım sahibim Akrei(Atakan) yani yeni nicki ile Veace buna güvence verdiği için ücreti ne zaman atacağını sordum ve "Paketi sildim parasını vermiyorum bunu Atakanda biliyordu" dedi. Tabii ki ilk başta inanmadım, sonuçta uzun zamandır tanıdığım ve ekibinde olduğum birisi. "Hayır", "Atakan yapmaz" dedim. Atakan'ın kendisine sorduğumda "yapmadım" dedi. Ancak sonradan kişiden kanıt istediğimde yolladı bunun üzerine Atakan ücretimi iade etmek istesede tabii ki kabul etmedim sonuçta benim emek verip, alın teri döktüğüm paketi başkasına ücretsiz ulaşmasında büyük bir rolü var ve onun vereceği müşterilerimden değerli değil ve takımdaki diğer yardakçılarıyla birlikte beni ikna etmeye ve aynı tutarda komisyon ödememe gibi tekliflerde bulunmaya devam ettiler. Bunun üzerine bende takımdan ayrılma kararı aldım, çünkü beni sırtımdan bıçaklayan birisinin yanında daha fazla devam edemezdim. Sağolsun takımdaki birkaç iyi dostum benimle birlikte ekipten ayrıldı. Legend SkyBlock ürünüme kısa zamanda büyük bir güncelleme gelecektir ve bu olanları elimden geldiğince telafi edeceğim. Sağlıcakla
kalın :melek:

Bu konuyu Mc Tr yönetiminede bildirdim ve hypnos takımının flaması kaldırıldı.

Kanıtlar

unknown.png

unknown (1).png

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kardeşim

Garip bir olay, zaten çok fazla takım var ortada. Kim gerçek takım, kim sahte takım bunları da görmüş oluyoruz bu konular sayesinde. Siz de işinizi tek başınıza yapın derim, bir takımda paket satmakla kişisel paket satmak arasında pek bir fark yok. Sadece daha fazla kitleye ulaşıyorsunuz. Eğer yaptığınız ürünleri beğenen müşterileriniz varsa rica edersiniz, bir discord sunucusu açar reklamını yaptırırsınız. Böylece hem kendiniz yaparsınız işinizi başkasına güvenmek zorunda kalmazsınız, hem de paranız sizin cebinize iner. Benim düşüncelerim bunlar. Yanı sıra Legend SkyBlock eklenti paketini merak etmedim değil, konu linki falan varsa atabilir misiniz?

Geçmiş olsun, böyle bir olayın başına gelmesi üzücü.

geçmiş olsun dostum, yeni bulunduğun takımda beraber çalışmış olacağız
daha profesyonel ve uzman kişilerle birlikte yeni bir yola başladın diye sevin

Çok geçmiş olsun kardeşim
Garip bir olay, zaten çok fazla takım var ortada. Kim gerçek takım, kim sahte takım bunları da görmüş oluyoruz bu konular sayesinde. Siz de işinizi tek başınıza yapın derim, bir takımda paket satmakla kişisel paket satmak arasında pek bir fark yok. Sadece daha fazla kitleye ulaşıyorsunuz. Eğer yaptığınız ürünleri beğenen müşterileriniz varsa rica edersiniz, bir discord sunucusu açar reklamını yaptırırsınız. Böylece hem kendiniz yaparsınız işinizi başkasına güvenmek zorunda kalmazsınız, hem de paranız sizin cebinize iner. Benim düşüncelerim bunlar. Yanı sıra Legend SkyBlock eklenti paketini merak etmedim değil, konu linki falan varsa atabilir misiniz?
Geçmiş olsun, böyle bir olayın başına gelmesi üzücü.
geçmiş olsun dostum, yeni bulunduğun takımda beraber çalışmış olacağız
daha profesyonel ve uzman kişilerle birlikte yeni bir yola başladın diye sevin
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Önemli olan bu tür olaylardan ders çıkarmak. Girdiğim takımlara artık daha çok dikkat edeceğim.

Geçmiş olsun.

Ya Kendi Takım Arkadaşın Ya Böyle Bişey Nasıl Yapar Nasıl? Aklım Almıyor.. Çok Geçmiş Olsun Kankam <3 Her Zaman Yanındayım.

Hacı adam sana ne ihaneti etmiş allah aşkına? 50 100 liradan bahsediyoruz, gerçekten bu kadar düşük miktarlara onca zaman çalıştığın takımın adını birkaç paragraflık ucuz bir konuda lekelemek yakışıyor mu? Para için düşürmeyin kendinizi bu kadar. Senin Akrei'ye güvendiğin gibi o da müşteriye güvenmiş. Elbette müşteriye asla güvenme derler ama alt üstü hazır bir paket yahu :D Başka bir satış yapar telafi edersin.

Asıl rezillik konu aslında.

Hacı adam sana ne ihaneti etmiş allah aşkına? 50 100 liradan bahsediyoruz, gerçekten bu kadar düşük miktarlara onca zaman çalıştığın takımın adını birkaç paragraflık ucuz bir konuda lekelemek yakışıyor mu? Para için düşürmeyin kendinizi bu kadar. Senin Akrei'ye güvendiğin gibi o da müşteriye güvenmiş. Elbette müşteriye asla güvenme derler ama alt üstü hazır bir paket yahu :D Başka bir satış yapar telafi edersin.

Konuyu düzgün okuyun lütfen. Burada takım sahibi müşteriye güvenmiyor. Müşterinin ürünü ücretsiz almasında yardımcı oluyor.

Adamın emeği o hazır paket olsa bile. Sen ise bunu kabullenip susmasını mı bekliyorsun? Tabii ki o da hakkını arayacak. Ki aramış da, takımın flaması kaldırılmış. Doğru olanı yapmış benim görüşümce.

Adamın emeği o hazır paket olsa bile. Sen ise bunu kabullenip susmasını mı bekliyorsun? Tabii ki o da hakkını arayacak. Ki aramış da, takımın flaması kaldırılmış. Doğru olanı yapmış benim görüşümce.
Akrei'nin borcu olur para bulunca öder olur biter, çok abarttınız

Akrei'nin borcu olur para bulunca öder olur biter, çok abarttınız
Benle alakalı bir durum yok, dolayısıyla ben bir şeyi abartmıyorum. Sadece hakkını aramış konuyu açarak, belirtmiş durumu foruma. Bundan sonra takıma girmeyi düşünen falan olur okumuş olurlar. Yanı sıra bu platformdan alışveriş yapan diğer müşterilerin de hakkı yenmiş oluyor. Sadece satıcı değil yani olay. Diğerlerini para verip aldığı bir şeyi, niye bir başkası yayıncıya 400tl verdim diye ücretsiz ediniyor? Yayıncının bu platforma, satıcıya da herhangi bir katkısı yok bu durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl