Çözüldü Hunger Games De Bunları Nasıl Yaparım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DonluKilot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
verdihi pl paketleri hepsi siteden bulma diyo benm

sen demiyormsun kitleri para ile almayı ?[DOUBLEPOST=1442327969,1442327814][/DOUBLEPOST]Tm kitleri para ile yapacan dedmedin mi dedin oyuncular coinle alcak sende coinde bi plugin var sanıyorum spigota oda paralı sanırım yinde san kalmış bi şey ben kacım bari kolay gelsin sanada byy;)

Hiçbişeyden anladıgın yok kardşe benim 8 aydır kitli hg sunucum var banamı ögretcen zaten bukkitgames 2.0 da coinli kit özelligi var paralı dedigi coin :)
Kışkırtıyorsun(cehaletine rağmen),uyarı alırsın.Üslubuna dikkat et.

Bnede 8 yıldırda plguinler ugrasıyom hava atma[DOUBLEPOST=1442313586,1442313423][/DOUBLEPOST]
sen 8 yıldır bi kitli sunucun varda benimde 8 aşkın plugin gecmişim var
Sana bir şey demiyorum ama bir sır verebilirim.
Minecraft 2009'da çıktı(6 sene önce).

Kışkırtıyorsun(cehaletine rağmen),uyarı alırsın.Üslubuna dikkat et.

Sana bir şey demiyorum ama bir sır verebilirim.
Minecraft 2009'da çıktı(6 sene önce).
Fark ederseniz Arkadş Gelip Laf Sokmay çalışıyordu beni uyarmanız anlamadım

myadmin bi veri tabanı oluşturcaksın plugin gelcen yapcam config den kolay gelsin iyi forumlar[DOUBLEPOST=1442327696,1442327627][/DOUBLEPOST]İYİ BEN HİÇ BİRŞEYİ BİLMİYİM BARİ SİTE KODLAMA VAR EN AZINDA KENDİ PLUGİN KENDİM YAPARIM KOLAY GELSİN SANADA İŞİN DUŞER BELKİ BYE
ahahaha bedava MyPh* ile buldun temayı do*.tk den de domaini al

Ahahahha :D at uyarı nolcakki TARAFLI YETKİLİLERE SON . adam atar yaptı.

lan kavga etcehınıze sölesinize
myadmin bi veri tabanı oluşturcaksın plugin gelcen yapcam config den kolay gelsin iyi forumlar[DOUBLEPOST=1442327696,1442327627][/DOUBLEPOST]İYİ BEN HİÇ BİRŞEYİ BİLMİYİM BARİ SİTE KODLAMA VAR EN AZINDA KENDİ PLUGİN KENDİM YAPARIM KOLAY GELSİN SANADA İŞİN DUŞER BELKİ BYE
Siz iki bücür susun :/ eğer bu kadar cahilsen DonluKilot hiç sunucu açma daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl