DonluKilot
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
BloodyX#4069
Hiçbişey bilmiyosun ikisiylede yapılmaz bukkitgames engeller :D bunu yapmak icin bukkitgames 2.0 indirmen lazım oda full skript üzerine kurulu :)üsteki chest comat ile yapilir onun altındaki de eline sabitleme bi plugni adı bu CustomJoinItems ile yaplir veri tabanı ilede kiti paralı yaparsın ama site acman mecbur tabiki :) iyi forumlar eklentiler bunlar
CustomJoinItems
ChestCommands
BloodyX#4069
Arkadşım adam diyor ki Kitlerimi para ile yapcam bunuda cheste koymam lazım diyor konu iyi bak öyle yorum yap tm kardeş bukkitgames 2.0 de lazım tabi ki ama adam kiti para ile yapamak isiyorHiçbişey bilmiyosun ikisiylede yapılmaz bukkitgames engeller :D bunu yapmak icin bukkitgames 2.0 indirmen lazım oda full skript üzerine kurulu :)
Hiçbişeyden anladıgın yok kardşe benim 8 aydır kitli hg sunucum var banamı ögretcen zaten bukkitgames 2.0 da coinli kit özelligi var paralı dedigi coin (:Arkadşım adam diyor ki Kitlerimi para ile yapcam bunuda cheste koymam lazım diyor konu iyi bak öyle yorum yap tm kardeş bukkitgames 2.0 de lazım tabi ki ama adam kiti para ile yapamak isiyor
BloodyX#4069
Bnede 8 yıldırda plguinler ugrasıyom hava atma[DOUBLEPOST=1442313586,1442313423][/DOUBLEPOST]Hiçbişeyden anladıgın yok kardşe benim 8 aydır kitli hg sunucum var banamı ögretcen zaten bukkitgames 2.0 da coinli kit özelligi var paralı dedigi coin :)
sen 8 yıldır bi kitli sunucun varda benimde 8 aşkın plugin gecmişim varBnede 8 yıldırda plguinler ugrasıyom hava atma
:S:AdA:dS:dS:s 8 yıldır mı ? :DBnede 8 yıldırda plguinler ugrasıyom hava atma[DOUBLEPOST=1442313586,1442313423][/DOUBLEPOST]
sen 8 yıldır bi kitli sunucun varda benimde 8 aşkın plugin gecmişim var
BloodyX#4069
emin misin canm kardeşim sen nezaman pl paketi istedim de diyon uydurma allah[DOUBLEPOST=1442325324,1442325272][/DOUBLEPOST]:S:AdA:dS:dS:s 8 yıldır mı ? :D
1 gün bile değil *** benden paket istedin ******
** demsin kaldır ban alırsın diyim sana iyi forumlararkadaslar onları nasıl yapcam dıye soruyom bunlar ne yazmıs mk
BloodyX#4069
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!