DonluKilot
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
BloodyX#4069
Kışkırtıyorsun(cehaletine rağmen),uyarı alırsın.Üslubuna dikkat et.Hiçbişeyden anladıgın yok kardşe benim 8 aydır kitli hg sunucum var banamı ögretcen zaten bukkitgames 2.0 da coinli kit özelligi var paralı dedigi coin :)
Sana bir şey demiyorum ama bir sır verebilirim.Bnede 8 yıldırda plguinler ugrasıyom hava atma[DOUBLEPOST=1442313586,1442313423][/DOUBLEPOST]
sen 8 yıldır bi kitli sunucun varda benimde 8 aşkın plugin gecmişim var
BloodyX#4069
Fark ederseniz Arkadş Gelip Laf Sokmay çalışıyordu beni uyarmanız anlamadımKışkırtıyorsun(cehaletine rağmen),uyarı alırsın.Üslubuna dikkat et.
Sana bir şey demiyorum ama bir sır verebilirim.
Minecraft 2009'da çıktı(6 sene önce).
ahahaha bedava MyPh* ile buldun temayı do*.tk den de domaini almyadmin bi veri tabanı oluşturcaksın plugin gelcen yapcam config den kolay gelsin iyi forumlar[DOUBLEPOST=1442327696,1442327627][/DOUBLEPOST]İYİ BEN HİÇ BİRŞEYİ BİLMİYİM BARİ SİTE KODLAMA VAR EN AZINDA KENDİ PLUGİN KENDİM YAPARIM KOLAY GELSİN SANADA İŞİN DUŞER BELKİ BYE
lan kavga etcehınıze sölesinize
Siz iki bücür susun :/ eğer bu kadar cahilsen DonluKilot hiç sunucu açma daha iyimyadmin bi veri tabanı oluşturcaksın plugin gelcen yapcam config den kolay gelsin iyi forumlar[DOUBLEPOST=1442327696,1442327627][/DOUBLEPOST]İYİ BEN HİÇ BİRŞEYİ BİLMİYİM BARİ SİTE KODLAMA VAR EN AZINDA KENDİ PLUGİN KENDİM YAPARIM KOLAY GELSİN SANADA İŞİN DUŞER BELKİ BYE
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!