out of order
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 208
30 lira versene bütçem çıksın bari .dbütçe gerekiyor yoksa gelemez
komik değil30 lira versene bütçem çıksın bari .d
komiklik olsun diye demedim zatenkomik değil
Reis yanlış hatan var konu tanıtımına kız koy tutar 10/10 taktik (güzel olmasalarda olur) iş görüyor örneği var
o zaman daha komikkomiklik olsun diye demedim zaten
donsuzturk
Tâbii ki her sunucu sahibinin ilk hedefleri bunlar. Size veya bir başkasına göre bu hedefleri başarmış ama hak etmeyen birçok sunucu olabilir. Fakat bana göre bir sunucu eğer bu hedefleri başardı ise mutlaka hak ediyordur. (Başaran kişinin karakteri beni pek alakadar etmez ben verilen hizmete bakarım.) Türkiye piyasası özelinden değerlendirme yaparsak, her dönem farklı bir oyun türü veya sistem uzun bir süre popüler olur. Satıcılarda bu oyun türü veya sistemlere göre bir şeyler tasarlar. Bunu en doğru şekilde uygulayan satıcı ve sunucu sahipleri her zaman başarır. Sen 10 ay boyunca alışılmamış bir şeye emek verirsen ve bu emek verdiğin şey az önce bahsettiğim popüler döneme uymuyorsa tutması hayalî olur. Zamanında açılmış son sürüm survival sunucuların tutmasına imkansız gözüyle bakılırken, şimdi de tutmama olasılığına imkansız bakılıyor diyebiliriz.herkes sunucusunu tutturma peşinde mi para peşinde mi anlayamıyorum
Oyuncusu olduktan sonra bir sunucu neden kapansın ki ödeme sorunu çekmiyorsaKapanma riski olmayan sunucuları görmek daha da iyi olabilir..
Yusuf Taha budak#6485
El Chapo ' Guzman#2940
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!