Hep Aynı Tarz Sunucu Görmekten Sıkıldınız mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dreddiniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes sunucusunu tutturma peşinde mi para peşinde mi anlayamıyorum
Tâbii ki her sunucu sahibinin ilk hedefleri bunlar. Size veya bir başkasına göre bu hedefleri başarmış ama hak etmeyen birçok sunucu olabilir. Fakat bana göre bir sunucu eğer bu hedefleri başardı ise mutlaka hak ediyordur. (Başaran kişinin karakteri beni pek alakadar etmez ben verilen hizmete bakarım.) Türkiye piyasası özelinden değerlendirme yaparsak, her dönem farklı bir oyun türü veya sistem uzun bir süre popüler olur. Satıcılarda bu oyun türü veya sistemlere göre bir şeyler tasarlar. Bunu en doğru şekilde uygulayan satıcı ve sunucu sahipleri her zaman başarır. Sen 10 ay boyunca alışılmamış bir şeye emek verirsen ve bu emek verdiğin şey az önce bahsettiğim popüler döneme uymuyorsa tutması hayalî olur. Zamanında açılmış son sürüm survival sunucuların tutmasına imkansız gözüyle bakılırken, şimdi de tutmama olasılığına imkansız bakılıyor diyebiliriz.

Kısaca kaliteye bakarak oynayan kişi sayısı ile o zamanın popüleritesine bakarak oynayan kişi arasında dağlar kadar fark vardır. Bu yüzdende Türkiye piyasasında özgünlükten çok piyasanın popüleritesine bakmak her zaman daha mantıklıdır. İyi forumlar...

Kapanma riski olmayan sunucuları görmek daha da iyi olabilir..

Bu sorun yıllardır var ve hiç yok olmadı. Kitle garip şeyler seviyor, kendi sunucu projem ile elimden geldiğince üstesinden gelmeye çalışıyorum fakat olduğu kadar.
Diğer bir örnekte Projects Survival.

Her ne kadar katılsamda Türkiye'de özellikle spawner olsun aynı olsun ama lobi değişsin yeni insanlar olsun kafasında her oyuncu ve bizde bu yüzden aynı tip sunucuların kopyalarını yapmak zorunda kalıyoruz ancak talep çok olursa sistem tamamen değişecektir

Kesinlikle, özellikle 1.8 sürümü kullanan sunuculardan bıktım.

Aynı klasik sunucular elbette sıkar ama Faction'a değinmek istersem.
Bir kaç yerinde her yer ölmüş durumda faction türkiyede bitmiş durumda denilebilir konuma geliyor..
HUB olan yerlerde bile az oynandığını görebileceğiniz yerler elbette vardır.

Yakında bir sorun olmazsa 2 hafta içerisinde ben de kendi Faction sunucumu konusunu açacağım :')
Talep olduğu için açıyorum yoksa pek açmaktan yana değildim ama bir baktım cidden özlemişim ve piyasanın öldüğünü gördüğüme üzüldüm..
Çünkü Faction çok severek oynadığım tek sunucu türüydü..
Birçok anı biriktirdiğim ve asla sunucu açacakken vaz geçmeyeceğim tek mod Faction..

Yakında konusu açılacak, piyasayı biraz hareketlendirme ve umarım diğer açılıp açılmama arasında kalan sunuculara örnek olurum.
Yapabildiğim kadar kendime özel sistemlerim olacak.

Neyse daha çok uzatmadan, iyi forumlar.​

Evet Oyuzden BERLİN NW yi Açtık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl