Deleted User 267111
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 6
teknodev_mc
MC-TR'de yeni bir tycoon sunucusu açılmış bakabilirsin.Tr de hypixel tarzı bir sunucu açılsa oyuncusu olur mu? Veya daha farklı sistemler olsa sonoyuncu ve craftrise'a alternatif bir sunucu olsa nasıl olurdu veya Türk oyuncu ne istiyor gerçekten ne olmasını istiyor? Ne farklı yapılsın istiyor? Türk oyuncusunu ne tekrardan heyecanlandırır
wreepyy
O halde sen aç dostumTr de hypixel tarzı bir sunucu açılsa oyuncusu olur mu? Veya daha farklı sistemler olsa sonoyuncu ve craftrise'a alternatif bir sunucu olsa nasıl olurdu veya Türk oyuncu ne istiyor gerçekten ne olmasını istiyor? Ne farklı yapılsın istiyor? Türk oyuncusunu ne tekrardan heyecanlandırır
Türkçe yazdım mesajı. Okuma anlama konusunda sorunun varsa youtube üzerinden tyt Türkçe konularına başlayabilirsin.O halde sen aç dostum
Bro sen 14 yaşında değilmiydin yaHayır kurduğun cümleyi yanlış anlamışım ama tyt sınavına girip 300 puan'la polis olmuş birisine bunu söylemen yanlış birşey. :)
Açılacak olsa destekleriz ayıpsınızTr de hypixel tarzı bir sunucu açılsa oyuncusu olur mu? Veya daha farklı sistemler olsa sonoyuncu ve craftrise'a alternatif bir sunucu olsa nasıl olurdu veya Türk oyuncu ne istiyor gerçekten ne olmasını istiyor? Ne farklı yapılsın istiyor? Türk oyuncusunu ne tekrardan heyecanlandırır
Bu konuda bir çok kişi bana hak verecektir, Türkiye piyasasında belli başlı oyun modları haricinde diğer oyun modlarının tutması gerçekten çok zor ve maliyet açısından sunucu sahiplerini bir hayli yormakta.Tr de hypixel tarzı bir sunucu açılsa oyuncusu olur mu? Veya daha farklı sistemler olsa sonoyuncu ve craftrise'a alternatif bir sunucu olsa nasıl olurdu veya Türk oyuncu ne istiyor gerçekten ne olmasını istiyor? Ne farklı yapılsın istiyor? Türk oyuncusunu ne tekrardan heyecanlandırır
ilovemaju
Anlatsakta boșa be artık herkes bilmesede biliyor olmalı kafası basan her insan anlar p2w çer çöp hazır paket sunucular kazanıyor hep bu piyasaya yıllarımı verdim hâlada veriyorum ama yok yani çok güzel projeler var oynuyorum yok böyle bir șey ama sonuç hep hüsran bi 1 2 ay olmadan hepsi kapanıp gidiyor yani Sunucunun değerini bilmiyorlar Yolun Sonu hep aynı yerde kesișiyor herkes oynamak desteklemek eğlenmek ister ama iște Klastik Türk kitlesi anlatsanda boșTr de hypixel tarzı bir sunucu açılsa oyuncusu olur mu? Veya daha farklı sistemler olsa sonoyuncu ve craftrise'a alternatif bir sunucu olsa nasıl olurdu veya Türk oyuncu ne istiyor gerçekten ne olmasını istiyor? Ne farklı yapılsın istiyor? Türk oyuncusunu ne tekrardan heyecanlandırır
Sizlere katılıyorum, bu piyasa yavaş yavaş sönüyor.Anlatsakta boșa be artık herkes bilmesede biliyor olmalı kafası basan her insan anlar p2w çer çöp hazır paket sunucular kazanıyor hep bu piyasaya yıllarımı verdim hâlada veriyorum ama yok yani çok güzel projeler var oynuyorum yok böyle bir șey ama sonuç hep hüsran bi 1 2 ay olmadan hepsi kapanıp gidiyor yani Sunucunun değerini bilmiyorlar Yolun Sonu hep aynı yerde kesișiyor herkes oynamak desteklemek eğlenmek ister ama iște Klastik Türk kitlesi anlatsanda boș
ilovemaju
10/10 Yabancı dil biliceksin ne varsa yabancılarda istemesekte zorlansakta heves olmasa da yapıyorsa en babasını onlar yapıyordur eminim Türklerden geçti artık o ișler ha oluyor mu tabi ki oluyorda onunda sonu belli nasıl olsa farklılık sevmiyor bu adamlar oynadıkları oyundan ne anlıyorlar bende bilmiyorumK
Sizlere katılıyorum, bu piyasa yavaş yavaş sönüyor.
atasci
Öncelikle Türk sunucu piyasasının dinamikleri farklı bunu bilerek böyle bir işe girişmek gerekiyor. Burada yeni ve kitlesi olmayan bir sunucuysanız klasik tarzda bir sunucu açıp ilerlemek ve sonradan daha modern daha özgün bir sunucu yapısına dönmeniz dışında CraftRise ve SonOyuncu gibi sunucularla rekabet etmenizin pek bir yolu yok.Tr de hypixel tarzı bir sunucu açılsa oyuncusu olur mu? Veya daha farklı sistemler olsa sonoyuncu ve craftrise'a alternatif bir sunucu olsa nasıl olurdu veya Türk oyuncu ne istiyor gerçekten ne olmasını istiyor? Ne farklı yapılsın istiyor? Türk oyuncusunu ne tekrardan heyecanlandırır
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!