Çözüldü hazır paket haa veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

backsnacks.dev

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
backsnackss

Discord:

911297

bi siteden paket satınaldım fakat suncuyu başlattıığımda bu hatayı veriyor

[18:43:47 INFO]: ThreadedAnvilChunkStorage (bskyblock_world): All chunks are saved
[18:43:47 INFO]: Flushing Chunk IO
> [18:43:47 INFO]: Closing Thread Pool
[18:43:47 INFO]: Closing Server

bi türlü çözemeidm 1.16.5 sürümü jdk yüklü

Sorunu çözemediyseniz discord üzerinden kısa şekilde yardımcı olabilirim: beautybloodtr

yardım edebilecek varmı lütfen

Satın aldığın yerle iletişime geçmen daha doğru olur.

Eğer satın aldım diyip sızdırılmış(leaked) bir paket kullanıyorsan hiç uğraşma. Çalışsa bile verilerinin çalınabilir olma olasılığı daha sıkıntılı bir durum.

Bunlar dışında Java17 kurmayı dener misin?

Satın aldığın yerle iletişime geçmen daha doğru olur.

Eğer satın aldım diyip sızdırılmış(leaked) bir paket kullanıyorsan hiç uğraşma. Çalışsa bile verilerinin çalınabilir olma olasılığı daha sıkıntılı bir durum.

Bunlar dışında Java17 kurmayı dener misin?
Bu durum hakkında gerçekten bir bilgim yok. Ama java 17 olmadığını gördüm belki bununla bir ilgisi vardır.

Veldoranin 1.16.5 skyblick paketi bu zaten ucuza almıştım fakat sonradan fark ettim publicis onun için yardım istiyorum lazım gözüme güzel geldi editlicem amacım sunucu açmak değil zaten vakit geçirmek

Veldoranin 1.16.5 skyblick paketi bu zaten ucuza almıştım fakat sonradan fark ettim publicis onun için yardım istiyorum lazım gözüme güzel geldi editlicem amacım sunucu açmak değil zaten vakit geçirmek
Hala sorun yaşıyorsanız bana logu yollayabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl