Bulundu *GUIShop Plugini Emek SkyBlock shops.yml*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jfjfjf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.128
  • Etiketler Etiketler
    plugin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jfjfjf

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Merhabalar, elinizde GUIShop plugininde emek SkyBlock için hazırlanmış shops.yml dosyası var mı acaba?

GuiShop yerine ChestCommands kullanmanızı tavsiye ederim, guishop ben kullandığında bayağı bi sorun çıkarmıştı. ChestCommand 17 menülü market config dosyasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz, fiyatlarda istediğiniz gibi oynama yapabilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkürler. Deneyeceğim:evet:

Fakat konudaki link çalışmıyor

GuiShop yerine ChestCommands kullanmanızı tavsiye ederim, guishop ben kullandığında bayağı bi sorun çıkarmıştı. ChestCommand 17 menülü market config dosyasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz, fiyatlarda istediğiniz gibi oynama yapabilirsiniz.
fosille fosil olunmaz, fosil olana gülünür. yok yani önerdiğin şey deluxemenus ile yapılmış olsa belki bir nebze..

Fakat konudaki link çalışmıyor
aşağıya 2 tane gül gibi ücretsiz eklenti bırakıyorum, üstteki arkadaşa uymayıp onları kullanmanı öneririm;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

fosille fosil olunmaz, fosil olana gülünür. yok yani önerdiğin şey deluxemenus ile yapılmış olsa belki bir nebze..

aşağıya 2 tane gül gibi ücretsiz eklenti bırakıyorum, üstteki arkadaşa uymayıp onları kullanmanı öneririm;

Eklentiler için teşekkürler ama ben emek skyblock için market dosyasını arıyorum. Sizde var mı?

Eklentiler için teşekkürler ama ben emek skyblock için market dosyasını arıyorum. Sizde var mı?
sunucunuzun ekonomisini bile kendiniz ayarlamayacaksanız sunucu sahibi olmanın ne anlamı var?

Bak güzel kardeşim, burda hepimiz insanlara yardım etmeye çalışıyoruz arkadaş market dosyası istiyor sen burda plugin linki atıyorsun ben ise hazır market linki atıyorum, fosille fosil olunmaz ama insana insan olunur :)

Güncelleme alan ve 1.8 üstü her sürümde desteklenen bu pluginide kullanabilirsin (
)
İçinde Türkçe dil de mevcut ama biraz editlemen gerekebilir.
Ve kendi marketini kendin yap çünkü sunucu ekonomisini senin belirlemen en doğru karar olur.

Takıldığın bir yer olursa mesajıma dönüş yapabilirsin yardımcı olurum.​

Bak güzel kardeşim, burda hepimiz insanlara yardım etmeye çalışıyoruz arkadaş market dosyası istiyor sen burda plugin linki atıyorsun ben ise hazır market linki atıyorum, fosille fosil olunmaz ama insana insan olunur :)
dosyadan kastı fiyatlar, eşyalar.. şöyle de bir şey var ki ben senin arkadaş istememesine rağmen attığın için attım ve insanları düzgün şeylere yönlendirdim :p

dosyadan kastı fiyatlar, eşyalar.. şöyle de bir şey var ki ben senin arkadaş istememesine rağmen attığın için attım ve insanları düzgün şeylere yönlendirdim :;p
sana göre düzgün :;p

sana göre düzgün :;p
attığım eklentileri yaklaşık 30 saniyede bulmuş olmama rağmen böyle güzel bir yorum almak beni mutlu etti xd

chestcommands menüleri ile yapılmış ve 2018den kalma fosil marketten iyidir..

attığım eklentileri yaklaşık 30 saniyede bulmuş olmama rağmen böyle güzel bir yorum almak beni mutlu etti xd

chestcommands menüleri ile yapılmış ve 2018den kalma fosil marketten iyidir..
Fosil market ama özelleştirilmesi kolay xd

sunucunuzun ekonomisini bile kendiniz ayarlamayacaksanız sunucu sahibi olmanın ne anlamı var?
Sunucu kurmaya yeni başladığım için dosyayı örnek olarak kullanıp değişterecektim.

Size de teşekkürler

Güncelleme alan ve 1.8 üstü her sürümde desteklenen bu pluginide kullanabilirsin (
)
İçinde Türkçe dil de mevcut ama biraz editlemen gerekebilir.
Ve kendi marketini kendin yap çünkü sunucu ekonomisini senin belirlemen en doğru karar olur.

Takıldığın bir yer olursa mesajıma dönüş yapabilirsin yardımcı olurum.​
Plugin işime yaradı sağolun :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl