JandarmaBey
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 20
- Minecraft
- JandarmaBey
Discord:
JandarmaBey
JandarmaBey
Benim için 1.7.2 de kullanılması önemli değil. Şuan da bir sıkıntısının olmaması.
Ona bakarsak AuthMe de 2012 eklentisi ama hala kullanıyoruz. Üstelik LoginSecurity gibi eklentiler varken.
Resimdekiler outdated ve sadece luckperms lehine. Per-world kimse kullanmıyor, prefix-suffix mevcut, zaten eklentide türkçe desteği var, zaten yaml desteği bir zahmet kimse getirmesin, ayrıca flatfile -> mysql, mysql > flatfile desteği var.
iKaanStrafe
rapido03
xEgosMenSS#9505
Gerekli tüm özellikler LuckPerms eklentisinde bulunuyor zaten kanka boşuna satın almaya gerek yok.Eğer paranız varsa UltraPermissions. Mis gibi eklenti, kaç yıldır kullanmaktayım hepsine bin basar bence. Gerek chat formatı, gerek papi desteği, gerek tab formatı, süreli yetki, gerek gui tabanlı permission verme, mysql/bungee desteği..
Neredeyse 4 eklentiyi(Chat, permission, tab, vipzero) toplamış adamlar. Bence hepsine bin basar, tam anlamıyla mükemmel.
Mantikli.Valla ben GroupManager'in hiç bir sıkıntısını görmüyorum ve onu kullanıyorum. Yenilikçi olacağız diye düzeni bozmaya gerek yok.
GomolaX#1923
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!