GroupManager mi? LuckPerms mi?

Benim için 1.7.2 de kullanılması önemli değil. Şuan da bir sıkıntısının olmaması.

Ona bakarsak AuthMe de 2012 eklentisi ama hala kullanıyoruz. Üstelik LoginSecurity gibi eklentiler varken.

1.7.2 dememin sebebi GroupManager'a o zaman güncelleme gelmesi (eğer üst sürümlere geçmesini geliştirme ve güncelleme olarak alacaksan alma GroupManager çöp)

Resimdekiler outdated ve sadece luckperms lehine. Per-world kimse kullanmıyor, prefix-suffix mevcut, zaten eklentide türkçe desteği var, zaten yaml desteği bir zahmet kimse getirmesin, ayrıca flatfile -> mysql, mysql > flatfile desteği var.

Normalde cevap verecektim fakat " zaten yaml desteği bir zahmet kimse getirmesin " dedikten sonra bir gülme tuttu gülüyorum hâlâ xd

LuckPerms.​

Türkiye'de GroupManager eklentisi yaygın olsa da LuckPerms eklentisi bir numaralı tercihimdir. (Bence bu günümüze daha çok hitap ediyor.)

tabiki luckperms

luckperms alışık olmadığım bir eklentiydi yalnız alıştıktan sonra hem kolaylık hem de bir çok şeye erişim açısından daha güzel

Group Manager gibi eklentiler BungeeCord da çalışmaz çünkü MySql erişimi yoktur LuckPerms hem Web Paneli hemde MySql özelliği olduğu için BungeeCord Sunucular daha çok tercih ediyor bu eklentiyi.

LuckPerms'in web paneli sayesinde çoğu işimi hızlıca hallediyorum. Bence LuckPerms.

Eğer paranız varsa UltraPermissions. Mis gibi eklenti, kaç yıldır kullanmaktayım hepsine bin basar bence. Gerek chat formatı, gerek papi desteği, gerek tab formatı, süreli yetki, gerek gui tabanlı permission verme, mysql/bungee desteği..
Neredeyse 4 eklentiyi(Chat, permission, tab, vipzero) toplamış adamlar. Bence hepsine bin basar, tam anlamıyla mükemmel.
Gerekli tüm özellikler LuckPerms eklentisinde bulunuyor zaten kanka boşuna satın almaya gerek yok.

grupanager kulanıyorum ama bir sorun yaşamadım şuana kadar

GroupManager favorim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl